Byte av Modem 66H triple play till 660H-61

Permalänk
Medlem

Byte av Modem 66H triple play till 660H-61

Kan börja med att jag har en 24mbits ansluting från telia där 660H tripleplay följer med, inte haft några problem med det till åskan slog ner:)

En kompis hade iaf ett 660H-61s över och eftersom det såg identiskt ut förutom modellbeteckingen, det borde funka tänkte jag och köpte det för några hundralappar.

Skulle sätta in det idag men upptäckte att det inte var lika lätt som det förra modemet, det förra behövda inga konfigurationer. Gick in och tittade på http://www.support.zyxel.se/Telia.694.0.html men eftersom jag inte har något användarnamn/lösenord var det svårt att få till.

Vet någon ett sätt som fungerar, tänkte att det borde gå att flasha till 660H tripleplay eftersom jag läste att man kunda flasha en tripleplay till 61s.

660H Triple Play
http://www.support.zyxel.se/Prestige_660H_Tripleplay.832.0.ht...

660H-61S
http://www.support.zyxel.se/Prestige_660H-61_S.692.0.html

Tack på förhand:)

Nizze

Permalänk
Medlem

användarnamn: admin
lösenord: 1234

det är det som används som standard på zyxel's grejjer, funkar inte detta så testar du att köra en reset och sen ska det fungera.

//skrock

Permalänk
Medlem

Hmm kanske var lite otydlig, menade inte lösenordet till routern utan till Telia som synd lite längre ner i guiden.

Permalänk
Medlem

telia har inga lösenord och inget användarnamn. står ingen stans i manualen att man ska skriva in användarnamn och lösenord, det enda som syns är en summering av inställningarna där det står "User: Användarnamn" och "Password: *****". kan tänka mig att det blir så by default om man inte skriver in några uppgifter som sagt.

kan dock tänka mig attt problemet du har är att du inte kommer ut på nätet efter du kopplat in den och då undrar jag om du känner till det med ip-lån och releasetid? annars så kan jag informera om att modemet ska vara avstängt i 20 minuter innan du startar routern vid inkopplande.

//skrock

Permalänk
Medlem

Tack

Ska pröva det det