Permalänk
Medlem

dator haveri!

hej
satt och spelade när plötsligt allt slocknade, alla fläktar fortsatte snurra man resten slocknade, skärmen blev svart och musiken försvann, startade om datorn då var allt svart men fläktarna snurrade höll på ett tag och tillslut startade allt som det skulle.. började boota windows men när den gjort det färdigt och skulle in i windows blev det likadant igen, allt var svart och det fanns inget ljud, testade starta i felsäkert läge då var det massa vita sträck på skärmen.. vad kan ha hänt? fick inget felmedelande eller nått, allt bara slocknade.

EDIT: nu bootar den inte ens, allt är svart :((

EDIT2: varnar datorn om grafikkortet skulle bli överhettat? märkte att datorn laddar alltså lampan för hårddiskarna blinkar och har sig..

/ BesteN

Permalänk
Medlem

Ett liknande fel drabbades jag av... Det var grafikkortet som gav upp fullkomligt, så kan vara det i det här fallet också... Har du ett annat grafikkort så försök med att sätta i det.

Visa signatur

CyberpowerPC Tracer III EVO: i7-9750H | GTX 1660 Ti | 16GB | 1250GB SSD

Permalänk
Medlem

går datorn som igång om grafikkortet skulle vara pajj? jag menar inget piper eller så och man ser hårddiskarna ladda :/

EDIT: har nu testat med ett grafikkort kopplat till en pci plats eftert som jag inte hadde nått annat, men blir samma sak där, helt svart

EDIT2: har nu testat slå igång datorn och låtit den gå ett tag och sen anslutit till den via fjärrskrivbord vilket går men det är dock jävligt skum bild man ser inte ett smack! men allt trycker man på filetransfer (använder radmin) så ser man alla mappar och partitioner så allt verkar ju funka efter som jag kommer in i windows och allt men det vill inte bli nån bild?!

snälla hjälp