Permalänk

MS Build 23-25 Maj

Nu drar ju MS Build igång och kanske fler än jag som inte orkar släpa mig till Seattle i år heller men tänkte ändå kika lite.

(MS Build är massa presentationer, workshops och liknande. Det pratas lite ny teknik, visas hur man kan jobba med äldre teknik. Gratis att titta på digitalt, lite överpris på när man är på plats, men god mat och sköna människor)

https://build.microsoft.com/en-US/home

https://build.microsoft.com/en-US/sessions

Satya brukar vara ok på deras öppningar.

Personligen kommer jag kika en hel del på de olika tankarna runt pwa, deras Maui som jag trodde var död... Blazor, se om någon gjort något roligt Power-relaterat, brukar alltid dyka upp något roligt varje år.

Dom har ju sedan också sessioner om karriär, balansera liv jobb osv. Något som vi i sverige är ganska långt fram i. Dom där som försöker dra på sig 50-60h i veckan för att visa sig starka börjar ju bli något negativt på många ställen här.
https://build.microsoft.com/en-US/sessions/58c48af9-bf0e-4b87-90d4-b47d6940d95e?source=sessions

Några som ska kika på något intressant?

Och hur gör ni, klassar ni det som arbetstid fastän det är på kvällen, hur ser er arbetsgivare på det?

Visa signatur

På tok för många datorer för att skriva här

Permalänk
Medlem

Jag tittar i princip inte live, men kan låta repriserna gå i ett webbläsarfönster medan jag jobbar om det skulle vara så. Annars blir det väl skumma igenom https://news.microsoft.com/build-2023-book-of-news/ efter intressanta nyheter (som förväntat är det mycket AI denna vända, vem minns inte när det var lika stort fokus på metaversum...)

Visa signatur

The power of GNU compiles you!
"Often statistics are used as a drunken man uses lampposts -- for support rather than illumination."