Permalänk
Medlem

obrukbara julklappskoder?

Hejsan!
Först nämna att jag hade svårt att bestämma mig vart på forumet detta skulle placeras så hoppas den hamnar på rätt plats.

Så till min lilla julhistoria.
Hade svårt denna jul att komma på vad jag skulle köpa till systerns grabb först. Men då hon nämnde att han spelar väldigt mycket pokemon go så tänkte jag: perfekt, fixar lite google gift cards så han kan köpa saker i spelet.

Sagt och gjort åkte jag runt och jagade såna i diverse butiker då jag vet jag sett sådant förr men utan lycka. Hemma igen så googlade jag på ämnet och upptäckte att dom har slutat sälja sådant i svenska butiker. Hittade dock att livekort.se sålde dessa digitalt och efter lite sökning funnit att sidan verkar reko. köpte 2st 15€ koder för tror det blev 350kr totalt efter avgifterna.

Skrev ut koderna och gjorde ett fint paket av det, sen kom dagen då jag lämnade över julklappen och skulle hjälpa honom aktivera koderna men det ville inte fungera. Gick in på sidan igen för att kolla och upptäckte då denna text som jag slarvigt nog missat.

Citat:

OBS: Köp endast detta kort om du har ett Google-konto med EURO som valuta. Detta kort fungerar alltså inte om du har SEK som valuta på ditt konto.

Försökte först se om man kunde ändra valuta i inställningarna men svenskt konto verkar tydligen vara låst till SEK.
Efter att ha krånglat en bra stund och inte lyckats lösa det fick jag till slut ge upp och göra en nödlösning och ge honom pengar istället och ta med koderna hem igen.

Nu till mitt dilemma, går ju inte att be livekort göra återköp då dom bara kommer hävda att jag får skylla mig själv som inte läst ordentligt (fullt förståeligt)
Går ju inte att aktivera koderna själv heller om jag möjligtvis inte köper någon vpn tjänst antar jag.
Så vad göra nu? Eller finns det någon här på forumet som kanske kan tänkas köpa koderna av mig för typ 250kr så man iaf minimerar förlusten av sin klantighet?

Permalänk
Medlem

Antar du bara nu eller har du pratat med dom?

Visa signatur

En trött jäkel.

Permalänk
Medlem

Var antagande så gick in och kontrollerade villkoren och man måste tydligen begära återköp inom 48h från köpet vilket var innan julafton ens inträffade så det är ju kört.