Permalänk

Noctua NH-D15 Cpukylare

Jag skulle bygga en nätverkshårddisk i ett mITX-chassi (Node 304) och kollade inte hur stor kylare som kunde få plats, och beställde den här. Det är en av de bästa (egentligen DEN bästa) luftkylaren till cpu du kan köpa sedan flera år tillbaka, den presterar gång på gång igen bättre än de flesta AIO vattenkylningspaket. Här kommer lite artiklar som stödjer detta påstående:

https://www.techradar.com/news/best-cpu-coolers
https://www.ign.com/articles/the-best-budget-cpu-coolers
https://www.digitaltrends.com/computing/best-cpu-coolers-for-...
https://cliffyb.com/best-air-cpu-coolers/
https://noctua.at/en/nh-d15

Det är bara att googla så kommer du hitta mer fakta om kylaren. Jag köpte den i augusti 2019 från proshop och den har legat sedan dess då den som sagt inte får plats i chassit jag hade, vilket jag märkte direkt utan att packa upp den. Den är oanvänd och oöppnad. Billigast ny är 929:- från Netonnet enl. prisjakt men kolla gärna själv också. Noctua ger 6 års garanti så det är 5 år kvar.

Vid frakt får du stå för frakten. Kan hämtas i Hallsberg. Betalning med swish, det ska ske innan frakt eller överlämning om vi träffas på riktigt. Jag kan också lämna av den där Kinnekulletåget i västra götaland kör (Göteborg-Herrljunga-Vara-Lidköping-Mariestad-Laxå-Örebro) men det kan dröja ett par dagar beroende på hur jag jobbar.

Hör av dig om du har frågor!
(accepterar byte mot ett RTX 3090)

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

600+frakt.

Visa signatur

Damn it feels good to be a gubbe.

Permalänk

Förlåt orelevant men du vill byta din kyl värt 1000 kr mot ett grafikkort värt 17k?

Permalänk

@Adamztah88: det var mest ett skämt.

@Patienten: skickar pm