avinstallera rensa ett program helt?

Permalänk
Medlem

avinstallera rensa ett program helt?

Jag har Windows Live mail 2012 liggandes på min dator trots att jag avinstallerar Windows Essentials 2012 under avinstallera program på kontrollpanelen. När jag sen går in på systemet C och kolar under dolda filer så hittar jag mappen ändå och försöker radera allr jag ser där men det går inte radera bort mapen helt bara vissa.
Vill nämligen få bort allt ALLA spår efter detta program så jag kan testa installera om det för jag får appkrash på detta program vid start. Använde ett program som hette Revo uninstaller förr. Men finns det något liknande annat gratis enkelt program som avinstallerar ordentligt?

Visa signatur

Fear

Permalänk
Medlem

Se om programmet finns kvar i listan i Geek Uninstaller. Om inte, testa att ta bort de resterande filerna manuellt i felsäkert läge. Men tänk på att registernycklar kan finnas kvar från programmen och att ta bort filer och registernycklar manuellt kan leda till problem. Så min rekommendation är att försöka installera programmet igen och sen avinstallera skiten via Geek Uninstaller och då ta bort alla rester som Geek Uninstaller hittar.

Visa signatur

Citera mig om du vill att jag ska hitta till ditt svar.
airikr.me /device:desktop. Andra projekt: Keizai, Koroth & Serenum.

Permalänk
Medlem

Har kört Geek uninstaller o plockat bort allt och det programmet raderar, men det ligger ändå Windows live mail mapp kvar som inte går att ta bort manuellt. Får rutan

" Det går inte att ta bort mappen på grund av ett oväntat fel, om felet kvarstår kan du använda felkoden om du vill söka efter hjälp. fel 0x80070570. Filen eller mappen är skadad och kan inte läsas. "

Visa signatur

Fear