PizzaClockers - pizzans hemligheter!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Zyzlite:

Ni som bakar massor av pizzor, hur gör ni för att inte få degen att fastna i bänken eller spaden? Har testat olika degar, olika länge i jäsning och knådning men alla blir lite för klibbiga. Använder mannagryn idag för att det inte ska fastna men behövs så väldans mycket, så bottnen blir ju mer mannagryn än botten Någon som har en lösning?

Köp Semolina istället och häll ut på en tallrik.
Sen kan du lägga lite på spaden också.
Kolla här vilken mjölhög de har för att baka ut pizzan.

Permalänk
Medlem

Såg denna på lidl igår, kanske är något för någon här?

Benämns som en ’vändspade’ och ser ut att vara metall

Permalänk
Medlem
Skrivet av secretlyunknown:

Se där, stort tack!!

jag har varit inne typ varje dag och kollade men det verkar som att jag missade den ändå?

https://shop.lillanapoli.se/products/gasregulator

Finns på hemsidan nu men helt slutsåld. Fan.

Visa signatur

Gaming: RTX 2070 & 3770k
Studier: MacBook pro retina 13
Ljud: QH-1339 & ett par rackans smidiga AirPods
Telefon: iPhone 6s plus
Skärm: ASUS 27" ROG Swift PG279Q med sån där g-sync

Permalänk
Skrivet av MuLLvaD3n:

jag har varit inne typ varje dag och kollade men det verkar som att jag missade den ändå?

https://shop.lillanapoli.se/products/gasregulator

Finns på hemsidan nu men helt slutsåld. Fan.

Jag har också varit inne och kikat typ var och varannan dag. Jag tror att de kan vara så att de har aktiverat produkten på hemsidan men kanske väntar på att släppa för försäljning..... hoppas jag iaf

Permalänk
Permalänk
Medlem

Det kallas pâte fermentée. Så här gör man om man ska göra det på riktigt.