Total War: Warhammer 2 får nytt DLC

Permalänk
Lyxfällan 🎮

Total War: Warhammer 2 får nytt DLC

Såg precis att Creative Assembly gått ut med att det släpper nytt innehåll till Total War: Warhammer 2. Innehållet heter The Warden & the Paunch och ger bland annat nya hjältekaraktärer till High Elves och Greenskins. På Greenskins-sidan får man spela som Grom the Paunch vars Broken Axe-armé bland annat ska leta ingredienser till olika maträtter som ger armén nya enheter och förstärkande buffar. Som High Elves spelar man som Eltharion the Grims Yvressian vars enheter är skickliga på att kidnappa och förhöra fiender. Nya enheter som tillkommer är bland annat Arcane Phoenix och en typ av lejondrivna triumfvagnar.

Det är ändå hatten av till Creative Assembly som fortsätter utveckla och släppa nytt innehåll till ett spel som släpptes 2017. The Warden & the Paunch släpps den 21 maj på Steam och ska kosta 8,09 EUR.

Visa signatur

"We're with the press, hired geeks!"
Raoul Duke, Fear n' Loathing in Las Vegas

Permalänk
Medlem

Kanske dags att lägga krutet på att sy ihop säcken och komma ut med TWIII istället? Kanske.

Permalänk
Lyxfällan 🎮

@cfwin: Ja ett nytt spel i serien skulle så klart vara trevligt, och det kommer nog framgent också, men att de ger stöd för så pass gamla titlar tillhör knappast det vanliga i spelbranschen. Ett tillägg av det här slaget lär inte heller krävt en särskilt stor grupp utvecklare, gissar att det utvecklats av en mindre pod medan större grupper jobbar på deras nästa AAA-strategispel.

Visa signatur

"We're with the press, hired geeks!"
Raoul Duke, Fear n' Loathing in Las Vegas

Permalänk
Medlem

Här är FAQn Creative Assembly släppt:
https://www.totalwar.com/blog/total-war-warhammer-ii-the-warden-the-paunch-faq/

Mer info finns även på Steam:
https://store.steampowered.com/app/1209120/Total_War_WARHAMMER_II__The_Warden__The_Paunch/

En ordentlig omarbetnings av Greenskins mekanik, lite nya enheter.
Verkar lovande!