Albinloan testar Huawei P40 Pro

Permalänk

Albinloan testar Huawei P40 Pro

Hej SweC-användare.

Hoppas ni alla mår bra och är friska.

Det finns inget bättre tillfälle att läsa på forum och prova ny hårdvara som nu och därför är jag också extra glad att få vara en av testpoloterna för Huawei P40 Pro tillsammans med @alling, @aMp, @mrqaffe.

Bakgrund:
Jag har använt en HTC Desire, 3st olika Sony's, 5 st Samsung, 4 st iPhones, 2st LG's och köpte mig min första Huawei telefon år 2016 som var Honor 8.
Telefonen blev jag snabbt kär i och efter några presentationer av Mate 10 Pro bestämde jag mig i Oktober 2017 att köpa Mate 10 Pro, som förövrigt är den telefon jag ännu använder. Det är förövrigt den enda telefonen som jag har ägt i mer än 18 månader och är inne på min 30'e månad.

Första intrycket av P40 Pro:
När jag packar upp telefonen från boxen är mitt första intryck av P40 Pro att den känns väldigt premium, betydligt mer premium än min Huawei Mate 10 Pro.
Telefonen är stor och skärmen som förväntat täcker större delen av luren och har en stor flärp uppe vid vänster sida.

Det som slår mig är hur tung telefonen är (203g), vilket också bidrar till premiumkänslan för mig

P40 Pro vs Mate 10 Pro

P40 Pro kommer med USB-C sladdhörlurar i vit färg tillsammans med ett transparent skal och en 40w snabbladdare i samma färg som hörlurarna med ett inbyggt batteri om 4200 mah.

Telefonen stödjer trådlös laddning med en effekt om 40W, plus att telefonen har en inbyggd funktion som stödjer omvänd laddning. Det innebär att du både kan ladda andras mobiltelefoner, men även din egen telefon från en annan telefon som har stöd för samma funktion.
Lägger du till exempel P40 Pro på borden med bakstycket uppåt så kan du ladda hårdvara som har stöd för trådlös laddning direkt på telefonen. Jag provade med Apple's senaste AirPods och det fungerar galant. Grymt smart och uppskattat.

Kamera:
Kameran på en telefon är något de flesta av oss uppskattar och här har Huawei gjort ett fantastiskt jobb måste jag skriva, även inspelningskvaliten av ljud i kombination med att filma är riktigt bra.
Nu har jag inte använt någon annan helt ny lur så jag har ingenting att jämföra med förutom med min P10 Mate Pro som jag har varit nöjd.

Telefonen är utrustad med 4 stycken kameror på baksidan och absorberar 200% mer ljus än iPhone 11 enligt Huawei.

  • 1 st 40 MP Ultravidvinmkel Cine-kamera

  • 1 st 50 MP SuperSensing Huvud-kamera

  • 1 st 12 MP SuperSensing Telefoto-kamera

  • 1 st 3D TOF-kamera (time-of-flight)

På framsidan (selfie) ser vi 2 stycken kameror.

  • Dual front camera

  • 32MP 1/2.74-inch sensor with 0.8µm pixels

  • 26mm-equivalent f/2.2-aperture autofocus lens

  • IR 3D sensor for depth estimation and autofocus

  • 4K 2160/30fps video

Bilder tagna med standardinställningar och nästan maximal zoom (48x / 50x):

Eftersom P40 Pro absorberar så mycket mer ljus än tidigare telefoner så ser kamerorna betydligt mer än vad ögonen kan se. Detta märks tydligt, speciellt i mörka förhållanden eller när man fotar på långt avstånd och sedan zoomar in. Bilder kommer senare.

Här filmar jag mitt membran som sitter i min studiohögtalare
Slowmotion 1920 fps / sekunden:
https://i.imgur.com/Q62Z0Hh.mp4

Slowmotion 7680 fps / sekunden:
https://i.imgur.com/0Iaqr2Z.mp4

Skärm:
Telefonen är utrustad med en 90hz OLED panel (6.58") som är mycket behaglig att titta på och allt flyter på bra i skärmen.
Skärmen känns riktigt rapp och jag upplever ingen delay eller störmoment för mina ögon vid snabba bildsekvenser.
Glaset är av ett 3D kurvat glas runt om hela telefonen och känns behaglig att ta på från alla håll utan några vassa kanter.

Biometri:
Fingeravtrycksläsaren sitter cirka 3-4 cm från under i mitten på skärmen och fungerar bra. Jag hade önskat att den läste av snabbare som på min Mate 10 Pro. Jag hittar dessvärre ingen inställning för hastighetsinläsning av fingret.

Ansiktsupplåsningen fungerar också bra, men känner även här att inläsningen kunde gått fortare för en otålig person som mig.

Prestanda:
Jag spelar sällan på en mobiltelefon men har provat ett gäng olika spel som ser ut som PS3 i grafik ungefär.
Det flyter på riktigt bra och telefonen blir inte varm alls. Har försökt att få den varm men det är väldigt svårt.

Flytet i gränssnittet är riktigt bra och tycker att telefonen gör precis det man ska göra utan något lagg eller irritationsmoment so far.
Huawei's operativsystem fungerar förvånansvärt bra tanke på att telefonen är så ny.

Sammanfattning del 1:
Telefonen i sin helhet känns riktigt premium med bra prestanda och en sjukt bra kamera med väldigt coola och effektiva funktioner som kommer göra fototagningar och videoinspelningar enklare än tidigare telefoner som i alla fall jag har provat.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

Livet utan Google har rent utsagt varit knas. Inte bara knas utan riksknas då jag verkligen har försökt att endast använda P40 Pro.
Jag arbetar med min lur väldigt mycket med både messenger och instagram.
På Instagram driver jag 6 stycken olika konton som jag administrerar och säljer tjänster genom.
I webversionen av instagram kan man ej växla mellan konton vilket har innebärt att jag måste logga ut och in på respektive konto flera gånger per dag.

Ordet problem på latin (pro-blem) betyder egentligen före lösningar och det finns verkligen lösningar till allt. Därför vill jag tillbringa ett stort tack till @hansschäfer som gav oss tipset om "MoreApps" i App Gallery samt APKPure för att installera .apk filer.
Vi vet ej hur pass säkra och bra denna "butik" egentligen är, men den innehåller många av de appar som vi är vana vid som bland annat Instagram, Facebook, Messenger med flera som än så länge fungerar superb.
Frågan är hur länge det fungerar samt om det kommer lösningar så att alla appar som kräver Google services kommer att fungera?

De flesta av oss använder Spotify och Spotify fungerar bra:

Instagram likaså:

En grej som har förvånat mig är hur Huawei's egna OS är snabbare än något Android system jag tidigare provat. Detta inkluderar även Samsungs S20 Ultra som jag har pillat en del med tidigare.
Dom har gjort ett väldigt bra jobb på så kort tid att programmera och utveckla sitt eget OS med så kort varsel. Det ska faktiskt Huawei ha cred för.

Huaweis appbutik AppGallery har ett ganska stort utbud, större än vad jag hade förväntat mig.
BankId och swish fungerar bra och har egentligen inte provat att installera appar jag normaltvis inte använder, utan jag har försökt att använda luren precis som med min Mate 10 Pro.

Jag blev faktiskt förvånad att min andra favoritapp Sleep Cycle fanns i butiken. Den är otroligt viktig för mig. För er som inte vet vad appen gör, så analyserar den din sömn och är väldigt bra.
Apple Watch är bättresåklart men för att vara en app där telefonen analyserar så är Sleep Cycle säkert bland de bättre.

Apparna som är förinstallerade i telefonen fungerar som förväntat och hela mjukvaran i sin helhet är riktigt rapp.
Jag är faktiskt imponerad över hur snabbt Huawei programmerade och utvecklade sitt eget OS så snabbt och som dessutom fungerar riktigt bra.
Jag upplever inga buggar än så länge och alla de appar som jag har provat fungerar som de ska.
Dessutom bjuder Huawei på coola funktioner som dessa:

Jag har dock inte funnit hur man använder 2st appar fördelat på skärmytan ännu. Det borde fungera eftersom min Mate 10 Pro med 2.5 år på nacken klarar det.
Om någon vet hur så hojta.

Swiftkey som är min favoritapp för att skriva med (tangentbord) finns förinstallerat.
För er som har sausage-fingrar som mig är denna telefonen kanske förstor om ni vill använda båda händerna. Speciellt vid skrivande.
En lösning på detta när man skriver är att flytta upp tangentbordet högre upp på skärmen. Dock så offrar ni cirka 65% av skärmens yta bara med tangentbordsappen:

Den inbyggda kamera appen är grym och har de funktioner som i alla fall jag behöver.
Utbytet av redigeringsalternativ är stort, men vill man göra mer specifika och detaljerade saker använder jag Snapseed och Adobe lightroom som fungerar att hämta i appen APKPure.

Huawei bjuder dock på en del coola redigeringsfunktioner.
Om ni ska ta ett foto på något och helt plötsligt går det en människa framför kameran, så kan ni redigera bort personen eller objektet i efterhand med några knapptryck. Detta är på grund av det inbyggda A.I (artificial intelligence)- systemet som pre-fotar innan den faktiska bilden tas just för att lösa dessa utmaningar.

Säg att ni sitter på ett tåg och vill ta en bild genom fönstret. Då skapas det ofta reflektioner. Dessa tar man bort med ett knapptryck och fungerar riktigt bra i dagsljus och helt okej i nattljus.

Här är en snygg slow motion video brorsan tog med sin sprayburk som går i 960FPS. Det går att spela in upp till 7680fps.
https://i.imgur.com/EXyUJ5r.mp4

Tips & trix om att sideloada appar/APK och kringå begränsningar:
Som tidigare nämt finns det några lösningar för att installera appar som inte finns i AppGallery:
- MoreApps för att sedan installera APKPure.

MoreApps som är min lösning för att använda Fb, Messenger, Instagram med mera talas det om i Huaweis egna forum:
https://consumer.huawei.com/en/community/details/%5BUppdateri...

Här ser ni appen APKPure där jag installerat repost för instagram, spotify samt spotify för artister då jag hanterar olika artister inkl. mig själv där jag kan följa statistik med mera:
[imgur](https://i.imgur.com/33btwNIl.jpg)[/imgur]

Om ni undrar så hojta till om vilka appar ni vill ska eftersökas.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

Kameran i P40 Pro älskar jag verkligen och har just valt kameran att dyka djupare i. Inte för att jag är någon expert utan för att den är sjukt bra.

Jag har provat många olika telefoners kameror inkl. Samsung S20 Ultra och tycker att P40 Pro är vassare om kameran är en viktig komponent.

Pro-inställningarna har jag pillat med lite men eftersom jag inte är någon guru så blir det bäst bilder för mig med standardinställningarna.

Original 1:
https://i.imgur.com/lhkjfCY.jpg

Zoom 1 – 50x:
https://i.imgur.com/r41DcOz.jpg

Det är handhållen zoom på 50x vilket gör att det blev lite blarrig.

Original 2:
https://i.imgur.com/tOwnkPC.jpg

Zoom 1 – 20x:
https://i.imgur.com/FdKRCNc.jpg

Zoom 2 – 35x:
https://i.imgur.com/z3art92.jpg

Zoom 3 – 50x:
https://i.imgur.com/L2sDLmI.jpg

Jag tycker det är sjukt imponerande hur kameran får med djupet genom fönstren uppe till höger på sista bilden ovan.

Månen original (hand hållen):
https://i.imgur.com/vLSlxzz.jpg

Månen zoom 50x (hand hållen):
https://i.imgur.com/QDoqJXG.jpg

Man kan ta bort reflektioner som fungerar väldigt bra ändå tycker jag.
Original reflektion:
https://i.imgur.com/QW5iuId.jpg

Utan reflektion:
https://i.imgur.com/pJizEyS.jpg

Front inhouse:
https://i.imgur.com/Gqx4hcl.jpg

Selfie inhouse:
https://i.imgur.com/aDLs1nq.jpg

Lundgrens:
https://i.imgur.com/I7TtnUS.jpg

Inspelning:
Selfie utomhus i 4k 60fps:
https://drive.google.com/open?id=1GAJdoZXLnQ_9PyZKrhqvGoGNmK6...

Front utomhus i 4k 60fps:
https://drive.google.com/open?id=1HQpVHsyDm5XR4caO_Dlt01k0rWg...

Filmning natt 4k 60FPS:
https://drive.google.com/open?id=1dm_MtvRPpk9WshPPlaNicNpI8Gy...

Slow motion:
Vatten 1 - 960 FPS:
https://drive.google.com/open?id=1S8_Jay2uNjTqcvJDYgWluOVLmAa...

Vatten 2 – 960 FPS:
https://drive.google.com/open?id=1VnPjOp9Gm2QqHHVb64V18FEDSBi...

Sprit: 960 FPS:
https://drive.google.com/open?id=1g_fn2I11xUi_3IEi2XbQ5mwMo_X...

Högtalare 1920 FPS:
https://drive.google.com/open?id=16-m3ZF4PQpdNglB5zn_pVGquDV9...

Sprayburk 1920 FPS:
https://drive.google.com/open?id=1n8avjMN1B_1OnPcGvIUetuErtwc...

Hur är inspelningsljudet vid filmning?
Jag bjuder på en sång där jag står i trappen utanför studion. Varför jag valde trappen är inte bara för att jag som sångare älskar att sjunga med reverb utan faktiskt för att jämföra med min Mate 10 Pro.
När jag sjunger med min Mate 10 Pro, så ekar det alldeles för mycket i trappen och ljudupptagningen tar nästan upp reverbet mer än min faktiska röst.

P40 Pro gör detta galant:
https://drive.google.com/open?id=1rXmlRQ4yHKC2O8GmIAofdd4RNGS...

Jag är imponerad faktiskt när det kommer till ljudinspelningen i videon därför att jag vet hur min röst låter och i vilket frekvensomfång min röst rör sig inom.
P40 pro tar upp ljudet riktigt bra från 80hz (bas) och uppåt. Dessutom får den med reverb av min röst i bakgrunden och gör inte den så lång som min Mate 10 Pro gör. Utan här blir rösten tydlig även om det ekar i trappen när jag sjunger.

Om ni vill veta någonting speciellt eller om ni tycker att det fattas något. Let me know. 

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

Tack till Sweclockers och Huawei för testperioden av Huawei P40 Pro

Jag måste först skriva stort tack till Sweclockers som gav mig chansen att testköra Huawei P40 Pro. Tackar även Huawei för detta.

Att skriva att Huawei P40 Pro är en riktigt vass telefon är absolut ingen överdrift.
Det finns såklart utmaningar som vi redan känner till som att många appar som finns i Play-butiken inte går att ladda ner idag via Huawei’s egna AppGallery. Eller appar som faktiskt är beroende av Google services.
Det är också därför jag igen vill tacka @hansschäfer som tipsade om appen MoreApps där jag också fann APKPure för att kunna installera appar som inte finns i AppGallery idag. Några exempel på appar som jag använder otroligt mycket i jobb och privat är:
- Facebook + Messenger
- Instagram
- Spotify
- Spotify for artists
- YouTuve Vanced (samma som youtube vad jag förstår + mer)

Ingen av oss vet riktigt vem som ligger bakom dessa appar och kan därmed heller inte verifiera trust faktor, men de fungerar bra.
De buggar jag har stött på i MoreApps och APKPure är att jag ibland behöver trycka på "installera" två gånger för att en installation ska ske. Detta kommer säkert att lösas som alla andra buggar i världen.

Följ utvecklingen med MoreApps och annat som diskuteras i Huawei's egna forum här:
https://consumer.huawei.com/en/community/details/%5BUppdatering%5D-Huawei-Smartphone-appar-installationsguide/topicId_72380/

Är man en hårdkodad Google-kopplad person så finns det självklart utmaningar i dagsläget, men det finns också många bra alternativ till både mailappar och annat för att komma runt det mesta som i alla fall jag har provat.

Hårdvaran är riktigt solid och känns otroligt premium måste jag skriva.
Huawei har lagt mycket tid på design och hårdvara och det märks tydligt.
En nackdel för mig personligen är att telefonen är tung.
Har du då korta fingrar och vill skriva med båda händerna kan det faktiskt vara så att du då och då håller på att tappa telefonen.
Alternativt kanske anstränger dina tummar mycket då det är långt ned till botten av telefonen där många appar har sina navigationsknappar som till exempel Instagram eller SwiftKey när du skriver.
SwiftKey kan du dock höja upp på skärmen med en offring av skärmyta.

Jag har verkligen ingenting negativt att skriva om batteriet.
Det är för mig mäkta imponerande hur Huawei har lyckats effektivisera deras system så pass mycket att batteriet för mig höll i 7 dagar med cirka 30 minuters enklare användning varje dag med WiFi uppkopplad 24/7.
Värt att nämna är att jag har medvetet aktiverat notiser från alla sociala medier som Snapchat, Facebook, Messenger, Instagram, E-mail och Youtube vanced.

Vid normal användning landar jag på en laddning i cirka 2-3 dagar beroende på hur många timmar jag har spenderat såklart.
Jag tyckte min Huawei Mate 10 Pro hade bra batteri men detta är någonting annat.
Bra jobbat Huawei, verkligen!

Kameran borde recenseras av ett mobilkameraproffs för att ge P40 Pro en rättvis recension och testupplevelse.
Jag tycker personligen att P40 Pro förtjänar många A4 sidor där man på ett djupt och professionellt sätt kan berätta om alla funktioner, termer och perspektiv samt användandet i detalj både utifrån standardläget i telefonen, men framförallt i Pro läget.
Kameran är helt enkelt fantastisk för att sitta i en mobiltelefon. No doubt about it.

Jag har medvetet valt att inte lägga upp några bilder på mig eller annat från Huawei P40 Pro på mina sociala medier.
Varför? För att min Mate 10 Pro får bilderna att se ut som skit i jämförelse med P40 Pro. I guess you get that.

Jag hoppas innerligt att Huawei och Google inkl. USA kan komma överens om att börja aktivera Google Play-services igen. Jag förstår att Kina och Huawei är ett hot, men är man med i leken får man leken tåla och så länge det inte finns konkreta bevis borde faktiskt Huawei släppas in på marknaden så att vi vanliga konsumenter inte behöver ta stryk och missa en fantastisk produkt som enligt mig förmodligen slår ut allting på marknaden som jag känner till den.
Har ni synpunkter, funderingar eller annat så skriv gärna här i tråden eller skicka ett PM.

Tack!

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

MoreApps

Till testpiloterna:
Kan ni gå i AppGallery och ladda ner appen "MoreApps"?
Verkar vara någon sorts 3rd party appbutik (eller samlingsplats) för appar, men nedladdningslänkar till andra appbutiker. Läste om det i Huaweis egna Community. Verkar lovande, men skulle vilja veta hur det funkar irl..
https://consumer.huawei.com/en/community/details/%5BUppdateri...

Permalänk

@HansSchäfer: Tusen tack! Detta var dagens nyhet by far.
Har provat installera Instagram, YouTube, Facebook + messenger och det fungerar galant.
Dunder. Bra där.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

ahh grymt! glad att jag såg det där.. det ökar faktiskt chanserna för mig rent personligen att kanske köpa en p40 pro. hittade en till grej också som du gärna får testa om du inte redan gjort det.. youtube vanced är sjukt viktigt för mig och jag hittade en till tråd i huawei community som visar där nån laddar ned youtube vanced, och det verkar funka utan att appen krashar. om du har tid, kan du verifiera det?

https://consumer.huawei.com/en/community/details/Enkel-instal...

Permalänk

@HansSchäfer:
Sådär nu har jag kört stenhårt med appen och den fungerar smärtfritt so far.
Här är en screenrec:
https://i.imgur.com/hAgYPUi.mp4

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk

@AlbinLoan: Tack så mycket för all respons!

Permalänk
Skrivet av HansSchäfer:

@AlbinLoan: Tack så mycket för all respons!

Tack själv.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.

Permalänk
Medlem
Skrivet av AlbinLoan:

Hej SweC-användare.

Hoppas ni alla mår bra och är friska.

Det finns inget bättre tillfälle att läsa på forum och prova ny hårdvara som nu och därför är jag också extra glad att få vara en av testpoloterna för Huawei P40 Pro tillsammans med @alling, @aMpari, @mrqaffe.

Bakgrund:
Jag har använt en HTC Desire, 3st olika Sony's, 5 st Samsung, 4 st iPhones, 2st LG's och köpte mig min första Huawei telefon år 2016 som var Honor 8.
Telefonen blev jag snabbt kär i och efter några presentationer av Mate 10 Pro bestämde jag mig i Oktober 2017 att köpa Mate 10 Pro, som förövrigt är den telefon jag ännu använder. Det är förövrigt den enda telefonen som jag har ägt i mer än 18 månader och är inne på min 30'e månad.

Första intrycket av P40 Pro:
När jag packar upp telefonen från boxen är mitt första intryck av P40 Pro att den känns väldigt premium, betydligt mer premium än min Huawei Mate 10 Pro.
Telefonen är stor och skärmen som förväntat täcker större delen av luren och har en stor flärp uppe vid vänster sida.

Det som slår mig är hur tung telefonen är (203g), vilket också bidrar till premiumkänslan för mig

P40 Pro vs Mate 10 Pro
https://i.imgur.com/6wUeGgp.jpg

P40 Pro kommer med USB-C sladdhörlurar i vit färg tillsammans med ett transparent skal och en 40w snabbladdare i samma färg som hörlurarna med ett inbyggt batteri om 4200 mah.

Telefonen stödjer trådlös laddning med en effekt om 40W, plus att telefonen har en inbyggd funktion som stödjer omvänd laddning. Det innebär att du både kan ladda andras mobiltelefoner, men även din egen telefon från en annan telefon som har stöd för samma funktion.
Lägger du till exempel P40 Pro på borden med bakstycket uppåt så kan du ladda hårdvara som har stöd för trådlös laddning direkt på telefonen. Jag provade med Apple's senaste AirPods och det fungerar galant. Grymt smart och uppskattat.

Kamera:
Kameran på en telefon är något de flesta av oss uppskattar och här har Huawei gjort ett fantastiskt jobb måste jag skriva, även inspelningskvaliten av ljud i kombination med att filma är riktigt bra.
Nu har jag inte använt någon annan helt ny lur så jag har ingenting att jämföra med förutom med min P10 Mate Pro som jag har varit nöjd.

Telefonen är utrustad med 4 stycken kameror på baksidan och absorberar 200% mer ljus än iPhone 11 enligt Huawei.

  • 1 st 40 MP Ultravidvinmkel Cine-kamera

  • 1 st 50 MP SuperSensing Huvud-kamera

  • 1 st 12 MP SuperSensing Telefoto-kamera

  • 1 st 3D TOF-kamera (time-of-flight)

På framsidan (selfie) ser vi 2 stycken kameror.

  • Dual front camera

  • 32MP 1/2.74-inch sensor with 0.8µm pixels

  • 26mm-equivalent f/2.2-aperture autofocus lens

  • IR 3D sensor for depth estimation and autofocus

  • 4K 2160/30fps video

Bilder tagna med standardinställningar och nästan maximal zoom (48x / 50x):
https://i.imgur.com/eQsbiUe.jpg
https://i.imgur.com/yg8Z32r.jpg

Eftersom P40 Pro absorberar så mycket mer ljus än tidigare telefoner så ser kamerorna betydligt mer än vad ögonen kan se. Detta märks tydligt, speciellt i mörka förhållanden eller när man fotar på långt avstånd och sedan zoomar in. Bilder kommer senare.

Här filmar jag mitt membran som sitter i min studiohögtalare
Slowmotion 1920 fps / sekunden:
https://i.imgur.com/Q62Z0Hh.mp4

Slowmotion 7680 fps / sekunden:
https://i.imgur.com/0Iaqr2Z.mp4

Skärm:
Telefonen är utrustad med en 90hz OLED panel (6.58") som är mycket behaglig att titta på och allt flyter på bra i skärmen.
Skärmen känns riktigt rapp och jag upplever ingen delay eller störmoment för mina ögon vid snabba bildsekvenser.
Glaset är av ett 3D kurvat glas runt om hela telefonen och känns behaglig att ta på från alla håll utan några vassa kanter.

Biometri:
Fingeravtrycksläsaren sitter cirka 3-4 cm från under i mitten på skärmen och fungerar bra. Jag hade önskat att den läste av snabbare som på min Mate 10 Pro. Jag hittar dessvärre ingen inställning för hastighetsinläsning av fingret.

Ansiktsupplåsningen fungerar också bra, men känner även här att inläsningen kunde gått fortare för en otålig person som mig.

Prestanda:
Jag spelar sällan på en mobiltelefon men har provat ett gäng olika spel som ser ut som PS3 i grafik ungefär.
Det flyter på riktigt bra och telefonen blir inte varm alls. Har försökt att få den varm men det är väldigt svårt.

Flytet i gränssnittet är riktigt bra och tycker att telefonen gör precis det man ska göra utan något lagg eller irritationsmoment so far.
Huawei's operativsystem fungerar förvånansvärt bra tanke på att telefonen är så ny.

Sammanfattning del 1:
Telefonen i sin helhet känns riktigt premium med bra prestanda och en sjukt bra kamera med väldigt coola och effektiva funktioner som kommer göra fototagningar och videoinspelningar enklare än tidigare telefoner som i alla fall jag har provat.

Bra test med riktigt bra kamera ser det ut som!
Men varför går han i cykelbanan kan man fråga sig

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk

@griid:
Tack.

Hehe, bra fråga.

Visa signatur

Min musik
@albinloan
Allt vi kan tänka, kan vi skapa.