Permalänk
Medlem

Gaming Möss & Tangentbord

OBS!!! SÄLJER BARA LOKALT!

Gammal kringutrustning som bara ligger och tar plats.

Tangentbordet är ett Asus ROG Claymore Cherry MX Red ca 2 år gammalt. Ska vara helt ärlig och säga att jag slagit näven i det EN gång så ena upphöjningsbenet gick av. Jag brukar aldrig slå på mina ägodelar men just denna gång brann jag av och tänkte inte på vad jag gjorde. En annan sak jag stört mig på är att tangenterna sitter ganska löst. Det är inget problem förutom på mellanslagstangenten, den kan hoppa av från själva switchen så man måste trycka ned den.

Mionix Naos 8200 är ca 4 år och är mest använd. Är lite nött i gummit men funkar felfritt.

Qpad 8K Pro RGB Optical är nästan 2 år gammal och är måttligt använd, men det finns inget synligt slitage på den. Funkar Felfritt.

Glorious Gaming Mouse Race Model O Glossy Svart är inte ens ett år gammal och har använts extremt lite. Jag gillade helt enkelt inte att den var glansig så jag bytte tillbaka och använde min Qpad mus istället.

Buda i diskussionstråden ni som har möjlighet att hämta, om du har budat men inte kan hämta så väljer jag hellre en lägre budgivare som kan hämta. Jag kontaktar budvinnare via PM.

Läs hela annonsen här

Visa signatur

"GET STRONG OR GET BENT!"

Permalänk
Medlem

Jag budar 100kr för tangentbordet om det inte är påverkat på något annat sätt än du beskrev efter att du slagit näven i det.