Minecraft server för personer 20+ - Intressekoll

Permalänk
Medlem

Minecraft server för personer 20+ - Intressekoll

Hallå där!

Jag har spelat Minecraft till och från i nästan nio år. Jag har under hela den tiden letat efter en server som passar mig men har aldrig hittat någon. Därför har jag bestämt mig för att skapa en egen server och förhoppningsvis hitta personer att spela med. Detta kommer vara en helt vanilla server förutom några små tweaks. Det kommer finnas ett bestämt område där vi alla kommer att ha våran egna bas som man jobbar på själv. Självklart är det okej att fråga om hjälp. I detta område kommer också "huvudstaden" att finnas, där man för det mesta kommer kunna sätta upp affärer men även olika byggnader som man vill att andra ska ta del av t.ex. ett museum eller ett hus. I affärerna kommer vi använda oss av diamanter som betalningsmetod.

Servern kommer fokusera mycket på själva medlemmarna för att skapa en grupp som har kul tillsammans. Därför har jag bestämt att börja med 10-15 spelare. Servern kommer vara på 24/7 (om inte det är en uppdatering av servern eller liknande) så att spela vid samma tid varje gång kommer inte vara viktigt. Man glider in lite när man vill. Alla kommer få ha något att säga till om eller ge förslag på vissa ändringar osv. Inget kommer ändras om ingen av medlemmarna vill det.

Servern kommer bestå av flera säsonger. Hur lång en säsong är kommer variera men troligen när dom flesta känner att det är dags. Vid varje ny säsong så kommer vi börja om i en ny värld, där man får chansen att bygga en ny bas. Ändra sin karaktär (om man har någon) och sätta nya mål för den säsongen (t.ex. att lära sig mer redstone eller att bygga i en ny stil).

Om detta är något som skulle intressera er så får ni gärna slänge iväg ett meddelande till mig eller kommentera nedanför!

Permalänk
Medlem

jag är lätt på är som dig som spelar lite då och då är 26 år gammal och spelat sen det släpptes på nätet
då man spelade spelet via webbläsaren
bara en fråga hur tänkte du hosta servern och kommer du använda något plugin ?

Permalänk
Medlem

Jag själv är nog inte alltför inne på Minecraft just nu, men jag vill bara tipsa om att ifall du inte har tänkt hosta via egen serverdator kan jag starkt rekommendera "ExtraVM.com" som host. Haft 2 servrar där innan som fungerat i princip felfritt, det är rätt billiga priser och supporten är oslagbart snabb.

https://extravm.com/minecraft.php

Lade in länk till hosten
Visa signatur

Dator: Gigabyte Gigabyte GA-Z170-HD3P| ASUS GeForce GTX 1070 | i5-6500 @ 3.20GHz | 32 GB DDR4 2133 MHz | AeroCool Battlehawk | Corsair 140mm RED LED |
Kringutrustning: HyperX Alloy Elite RGB | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm | HyperX Pulsefire FPS PRO | Corsair MM300 | AOC C27G1 | Blue Snowball

Permalänk
Medlem

@Qmobss: Tackar, har kollat runt på lite olika men svårt att hitta bra reviews som inte är sponsrade eller liknande

Permalänk
Medlem

@Ca1P3: Tjenare. Har en hyfsad dator som står och samlar damm så hade tänkt att antingen ha på den 24/7 eller att hitte en bra hosting service. Hade tänkt att hålla det väldigt vanilla förutom några små tweaks, t.ex ett som gör att om en spelare sover så blir det dag. Har även tänkt ha några som gör att man kan ha lite roliga "events" på servern

Permalänk
Medlem
Skrivet av Errhax:

@zapboz: Tjenare. Har en hyfsad dator som står och samlar damm så hade tänkt att antingen ha på den 24/7 eller att hitte en bra hosting service. Hade tänkt att hålla det väldigt vanilla förutom några små tweaks, t.ex ett som gör att om en spelare sover så blir det dag. Har även tänkt ha några som gör att man kan ha lite roliga "events" på servern

du ska inte ha så man kan ha privata kistor och sätta hem location
men jag är på i vilket fall som bara att skicka adress sen

Permalänk
Medlem

Har en server som ni kan få komma in o spela den är 18+
moddat MC. Dungeons, Dragons and Space Shuttles
Kontakta mig om ni är intresserad att komma in?

Visa signatur

ASUS PRIME Z390-A. Intel Core i9 9900K Överklockad 5,65 GHz 16MB.
Corsair 64GB (4x16GB) DDR4 4133MHz CL16 Överklockad.
1x MSI GT 1010 Stream acrd, 1x MSI GTX 1080 TI Överklockad.
1x SSD Samsung 500 GB Win 11, 2TB MVMSSD Spel. 850 Watt PSU Gold.

Permalänk
Medlem

Jag skulle gärna vara med och titta in på servern när jag har tid :>

Visa signatur

:>

Permalänk

Hur många blev ni och är den igång?

Permalänk

Om intresse finns så är vi igång med en vanillaserver som kör några vanillatweaks. PM:a mig om ni vill komma in och spela.

Permalänk
Inaktiv

Hej, söker du folk än?

Permalänk
Skrivet av anon145934:

Hej, söker du folk än?

Ja vi släpper fortfarande på spelare. Skicka ett PM med lite info om dig själv så får du mer uppgifter om servern

MVH Kribban

Permalänk
Medlem

Intresserad om det flyter på bra. är 40+ med 2 barn så kan inte spela jättemycket :S

Permalänk
Medlem
Skrivet av Brejjan:

Intresserad om det flyter på bra. är 40+ med 2 barn så kan inte spela jättemycket :S

De flesta på severn är +30 och många av oss har familj/barn så det är lugnt, man spelar så mycket man hinner och orkar.
Skriv PM till Kribban så får du mer info.
Han är bossen på servern 😄👍