Permalänk

Mysko fel på mitt Facebook

Hej. Har ett problem med mitt Facebook. Varje gång jag startar upp Facebook oavsett plattform, så kommer det fram "ett fel har uppstått" och samtidigt blir skärmen mörkare ungefär som ett overlay på själva appen. Detta overlay uppkommer på telefonen och plattan (båda Android) men inte på stationära datorn. Där laddar dock inte alla fält normalt. Jag har försökt kontakta Facebook om detta, men får inget svar. Detta fel har pågått i 2 månader. Tacksam för hjälp.

Permalänk
Medlem

Har du blivit blockerad, möjligtvis?

Visa signatur

It’s more fun to compute.

Permalänk

Jo, det stämmer. Det var för ganska länge sedan. Jag har försökt komma åt meddelandet om blockeringen, men sidan laddar inte korrekt. Spelar ingen roll vilken plattform jag försöker använda. Ser bara en kort flash av att jag publicerat olämpligt innehåll (en sportande finne med ballarna hängande utanför dräkten). Tycker själv att bilden var ganska oskyldig, men FB hade andra åsikter. Hur får jag bort blockeringen? Hur länge kan en blockering ligga kvar?

Permalänk
Medlem

Jag har ingen aning då jag inte har använt Facebook på kanske åtta år. Det lär ju inte vara någonting vi kan hjälpa dig med, i alla fall. Ditt konto är avstängt och du får nog kontakta Facebook, eller skapa ett nytt konto.

Visa signatur

It’s more fun to compute.