Permalänk
Medlem

Springer, promenerar, cyklar enduro, spelar VR, lyfter kettlebell och kroppsviktövningar hemma.

Visa signatur

Gamingrigg: MEG x570 ACE, 5950X, Ripjaws V 32GB 4000MT/S CL16, 6800XT Red Devil LE, HX1200i.
Laptop: XPS 9570 x GTX 1050 x 8300h + 16GB Vengeance 2666Mhz + Intel AX200
Valheim server: i7-8559 + Iris Plus 655 + 32GB + 256GB
Printers? Yes. Ender 5, Creality LD-002R, Velleman VM8600, Velleman K8200

Permalänk
Medlem

Löpning & VR. Personligen kan jag inte vara utan löpningen. Så skönt att rensa skallen ute i det fria och samtidigt känna kroppen jobba på! Kan göras i stort sett var som helst och när som helst. Kräver minimalt med utrustning. Strunt samma om man är ute 15, 30, 60 eller 180 minuter. Allt är bättre än 0.
VR skaffade jag inte för att träna med, men jisses Amalia vad man kan bli slutkörd där. Testa t.ex. boxning i Thrill of The Fight. Bra komplement till löpningen - lite mera smidighet och armarna får sig en rejäl omgång där.

Permalänk
Avstängd

Givet man går ut och går i skogen om man har möjlighet att göra detta.

Annars har jag en hantel och ett litet gäng gamla bänkpress skivor vid datorbordet man kan haka på den (inte för att verka viktig men jag är över 190 cm lång så vanliga aerobic hantlar och de billiga på några kilo man finner på lågprisbutikerna är för lätta), kanske inte optimalt, men bättre än inget och jag jobbar till och från med relativt fysiskt krävande saker ändå, men man märker fort när man inte har rört på sig ordentligt på ett tag numera.

Långfärds Skidor ger faktiskt väldigt bra och mångsidig träning, jag märker av stor skinnad nu när man inte kan åka skidor varje dag längre. (brukade varva med kanotpaddling och skridskor om det inte var skidföre). Dock är nog kanotpaddling mest för den som är intresserad av djur och natur tror jag. Det händer inte så mycket, men man brukar se mycket djur som är nyfikna på vad man håller på med och kunna avsätta tid för studier av växter och annat man inte tänker på annars.

Visa signatur

Daisy, Daisy...
Three is a magic number
Yes it is, it's a magic number