Animal Crossing - New Horizons (Switch)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Drasteroid:

Lånar denna tråden lite.

Funderar på att köpa detta till mig och dottern.
Frågan är nu bara, jag som inte är helt insatt i detta.

Kan jag skapa ett konto, och hon ett? Utan att det påverkar något i spelets gång?

Tacksam för alla svar som kan hjälpa mig att förstå detta korrekt.

Om jag har förstått det hela rätt, så kan man bara ha 1 ö per Switch.

Permalänk
Inaktiv

Jag tror jag är fri Animal Crossing! Inte spelat på lite drygt en vecka. Skönt faktiskt. Och innan dess blev det att jag inte spelade en del dagar, dygnet räcker inte till. Men nog ger spelet ett beroende allt. Och ständiga uppdateringar med nytt innehåll kommer nog bli svåra att låta bli.

Underbart spel på många vis, ett av årets bästa för min del. Men slow gaming är inte riktigt min grej.

Permalänk

Hur har de nya tilläggen i Animal Crossing påverkat spelet? Är det något som förhöjt spelupplevelsen nämnvärt?

Spelade själv ganska mycket under de två första veckorna vid lansering men tröttnade snabbt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av studsboll:

Hur har de nya tilläggen i Animal Crossing påverkat spelet? Är det något som förhöjt spelupplevelsen nämnvärt?

Spelade själv ganska mycket under de två första veckorna vid lansering men tröttnade snabbt.

Jag har spelat dagligen sedan spelet kom ut i Mars. De nya uppdateringarna har inte påverkat spelandet så mycket tycker jag.
Att simma/dyka var jättekul ett litet tag (tills man fångat allt som gick att fånga), fyrverkerierna var fräcka en kort stund och att besöka öar i "drömmar" förstår jag inte syftet med alls - utöver inspiration möjligtvis.

På det stora hela är alla uppdateringar "underwhelming" och jag faller snabbt tillbaka till den gamla vanliga rutinen (spela en halvtimme på morgonen, rensa stränderna, kolla affärerna, gör några nook miles + tasks osv). Jag hoppas på något mer och större till hösten, helst något som kan förändra hur man spelar, t.ex. ett upplägg med att så grönsaker/bär som man sedan kan använda till matlagning?

Egentligen är det så sjukt hur roligt utvecklarna skulle kunna göra detta spelet, men de verkar inte så pigga på att lyssna på spelarna..

Permalänk
Medlem

Gammal tråd, men jag fortsätter. Barnen har spelat ett tag nu, att samarbeta på samma ö gnölades det om lite i början, men efterhand funkade det bra.

Trots att dottern döpt ön till typ bVdl4bf och det inte verkar gå att ändra.

Men, på sista tiden, och speciellt idag, brakade barnen samman. Det visar sig, och det har jag inte fattat förr, att spelare 1 har mycket större befogenheter och möjligheter än spelare 2. Jag trodde det bara påverkade namnsättningen av ön.

Men nu började de bråka om var nåt museum skulle ligga, träd höggs ner, och arga ord haglade i soffan. Barnen vill nu ha varsin Switch. Kommer inte att hända såklart, och under inga omständigheter kommer ett Animal Crossing till att införskaffas.

Sökte på internet, eftersom det verkade för dumt för att vara sant, och internet bekräftade som vanligt att det som vanligt var precis lika dumt som man befarade.
Mängder med besvikna spelare som låtit nån svärmor, halvkusin eller treåring vara spelare 1 och inte fattat problemet förrän långt senare.

Förhoppningsvis, men osannolikt, kan Nintendo fixa detta vansinniga beteende i en uppdatering, men fan tro't.

Visa signatur

ASUS P8Z68-v Pro i7 2600K@4.5, 32GB RAM, RX 580, 4K Samsung u24e590, Intel SSD, Seagate SSHD, LG BH16NS55 BD/RW, MacOS Monterey, Win 10+11, Linux Mint

Macbook Pro 2009, 8GB RAM, SSD, MacOS Catalina + Windows 7