Permalänk
Medlem

Slutade med vejping på otroligt höga nivåer nikotinmässigt (15 / 20 mg) . De har antagligen skadat mig mycket på lungorna.

Gick över till snus men har under mitt återbesök till min gamla vana insett att de är dags att sluta med nikotin helt.

En motivation är att jag inte vill tappa håret. Jag hade blivit helt kal på huvudet där bak men när jag slutade med en medicin verkar håret komma tillbaka. Svårt att hänga med i svängarna för jag hade accepterat att bli bald fast än jag absolut inte ville det. Därmed hade jag bestämt mig för att vara rakad.

Hur eller hur, nikotin kan påverka håret så de får bli min motivation , även om den är helt skev i jämförelse med allt annat ont som kan hända en vid vejping och snusning.

Jag har nu snusat i två veckor och tänker de är bäst jag slutar snart innan jag blir för van vid en prilla under läppen. Har försökt hålla mig till svaga snus allt som oftast och kasta in en stark när vejpsugen blir för starka .

Ush när man läser folks dagböcker undrar jag om jag fixar de eftersom jag har slutat med två olika mediciner och vejping inom loppet av 8 veckor. Detta samtidigt som jag började en ny utbildning. Hur länge orkar jag bita ihop

En annan sak som hjälpte var den stora förändringen jag kände på gymmet, gällande vejping då. Tror jag ska köra onico faktiskt.

Wish me luck.