Sålde mitt VR-headset och nu hör köparen av sig med problem - bör jag oroa mig?

Permalänk
Medlem

Kan det vara så att köparen har ett moderkort som inte har tillräckligt med kräm i USB-portarna för att klara av det? Låter lite som det på din beskrivning, alt att dom saknar drivisar.

Visa signatur

Main
MOBO: Gigabyte B550M DS3H, CPU: AMD Ryzen 5 5600, RAM: 2x16B @ 3600MHz, GPU: RADEON RX5700 Flashat till XT, SSD: WD BLACK SN750 SE 1TB nVME, 2x1TB Sata SSD Chassi, : Fractal Design Node 804, PSU: Corsair RM1000e, Skärm: Philips 27M1N3500LS.

Permalänk
Medlem
Skrivet av mrqaffe:

Var det inte din bil du sålde ? Ägarens adress står i bilregistret så jag hade mest blivit mycket misstänksam om jag träffat nån som ville sälja en bil utan att uppge sin adress, det finns ju en del bilbedragare som säljer bilar de inte äger .

Jag menade att inte ge sitt mobilnummer utan köpa ett temporärt via blockets tjänst, då slipper man nog en del av sån här kontakt. Ägarbytet gjordes med appen med körkort och ägarbevis så inget trubbel där. Med en bil är det lättare att mötas på en parkering vid ett köpcentrum eller liknande, mer plats och ljus.

Med en sån här affär är hemmet enklast såklart om man ska dema, men i det här fallet gjordes ju inte det. För många andra typer av försäljning skulle jag säga att allmän plats är att föredra, vem vet vem man träffar annars eller vem de har med sig. Inte så kul att stå ensam på en lågtrafikerad plats med en dyr grej att sälja...

Skickades från m.sweclockers.com