Gigabyte TRX40 Designare och Thunderbolt 3

Permalänk

Gigabyte TRX40 Designare och Thunderbolt 3

Halloj. Någon som testat Gigabytes TRX40 Designare moderkort för Threadripper 3?

Är ruggigt sugen på att bygga min nästa musikstudio-dator runt denna och troligtvis 3970X men är helt beroende av fungerande och icke-krånglande Thunderbolt 3.

Kör idag en 9900k på Gigabytes Z390 Designare-kort och det funkar klockrent. Hoppas på liknande kompabilitet här men har inte sett någon test förutom Level1TEch som dock inte vad jag kan se testar det jag är ute efter (fungerande stöd för UAD Apollo över TB3)

Permalänk
Medlem

Behöver du verkligen mer prestanda? Visst det är alltid kul, har du pengar så kör. Undrar nog mer hur många VST pluggar du kör/måste använda? 9900k är redan en väldigt bra CPU som klockar högt. Har själv jobbat (jobbar lite fortf) som ljudläggare i Protools och Cubase/Nuendo. Senaste åren har jag kört en 8700 (inte K). Kunde total maxa och hade kraft kvar. 30-50 instanser av Kontakt, där varje instans hade minst 10 instrument i sig. Utövet det, eq/comp/reverb på busar och diverse spår, lösa ljudspår etc etc.

Nu sitter jag på ett X570itx med Thunderbolt 3 som svar på din fråga, med en 3700X. Ja, TB3 funkar, flawless, har inte UAD, men allt jag stoppat in har funkat. Hårddiskar, skärmar, ett annat ljudkort.

Skickades från m.sweclockers.com