Intel vill göra "chiplet" till öppen standard

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ozzed:

Det tar ju bort deras trovärdighet.

Vilken trovärdighet? ... Den kan väl som minst bli 0 (noll).

Skrivet av anon5930:

Gamla självsäkra Intel är förlängesedan förbi.

Och det är nog ganska bra. När man inte sitter säkert i båten eller bekvämt i soffan så pressar man nog fram lite extra innovation.

Visa signatur

Hur många datorer är för många?

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon5930:

Glömt när Intel klagade på att AMD limmar sina processorer? Vi gör uppenbart narr av Intel när de själv sysslar med samma sak.

Har väldigt lite med Intel mot AMD utan när vardera PRavdelningars uttalande sällan håller med tiden.

Skickades från m.sweclockers.com

Det var väl innan Ryzen de gjorde det? Sen har jag svårt att bry mig. Marknadsföringssnack är oftast dravel ändå. AMD körde väl "Poor Volta"? Jag skrattade ändå inte när Vega var en rejäl bajsmacka ställt mot förväntningarna.

Permalänk
Medlem
Skrivet av kelthar:

Vilken trovärdighet? ... Den kan väl som minst bli 0 (noll).

Hos vissa. Fanns säkert vissa personer som satt och höll med Intel's "analys" av Epyc, och tyckte att de hade rätt när de utmålade "ihoplimmad" som något negativt. Vad ska de personerna tro nu liksom?

Nej antingen får man stå sitt kast och löpa linan ut, eller så erkänner man att man hade fel. Men Intel försöker sig nu på något som är varken eller. Fegt, tycker jag.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.