Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Medlem

Speldator 10-12k

Hej! Söker bästa speldator till så liten budget som möjligt. Runt 12 är det mesta jag vill betala då jag kommer behöva köpa till skärm, tangentbord, mus etc.

Spel som kommer spelas är cs go, Dota, PUBG, cod etc.

500gb lagring räcker för mig då jag oftast, iaf förr i tiden, nöter 2-3 spel.

Kör helst amd på gpu då jag kan komma åt billiga skärmar med freesync. Är dock osäker på vilket 5700 man borde köra på?

Kommer köpa 144hz skärm till datorn.

Har kollat på att låta inet eller webbhallen bygga datorn till mig då jag inte vill göra det själv. Windows köper jag separat. Har landat i följande som ger ganska exakt samma pris hos både inet och webbhallen.

Något jag borde tänka annorlunda med?

[
URL=https://www.inet.se/datorbygge/b1127106/12k]https://www.inet.se/datorbygge/b1127106/12k[/URL]

Permalänk
Medlem

Denna har jag precis byggt ihop.😊

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Det ser bra ut. Sapphire Radeon RX 5700 8GB Pulse OC är ett bra val som grafikkort. Med en bra kylarlösning öppnas möjlighet att i framtiden flasha om den till XT om du är intresserad av att pilla med BIOS men tänk då på värmeutveckling som uppstår då 5700 har två heatpipes mindre och man bör då undervolta GPUn för att kompensera. Du kan ju såklart också köra den fabriksklockad som den är vilket fungerar utmärkt.

Personligen så hade jag slängt på några hundralappar på nätaggregatet och fått 10 år garanti istället för 5 år. Det ger dig en låda och nätaggregat du kan ha i över ett decennium och flera uppgraderingar framöver. Jag kastade ihop ett paket i ett lite kompaktare format (mATX) med sådant utförande för att visa hur jag tänkte.

https://www.inet.se/kundvagn/visa/13239754

Skickades från m.sweclockers.com