Tuf Gaming och AMD cashback

Permalänk
Medlem

Tuf Gaming och AMD cashback

Hejsan alla glada.. Jag blev lite fundersam angående AMD cashback som gick av stapeln för 2 månader sedan kanske.
Registrerade mig och fick cashback beviljat efter angivet serienummer sedan kontonr med mera, sedan skulle man invänta utbetalning osv till slutet av oktober eller november tror jag det var men.. inget har dykt upp. En annan sak som gjorde mig lite fundersam är att jag längre inte kan logga in för att se status för hur det går i "ärendet" utan den vill att jag skall skapa nytt konto igen.

Någon mer som haft..."strul" med detta?

Mvh

Permalänk
Medlem

hade problem med asus hemsida när jag skulle ha ut spelkoderna som följde med grafikkortet, gav upp helt enkelt.. blir nog inte fler asus produkter i framtiden känns lite halvseriöst.

Nästa PC blir det ASRock moderkort igen, kört ASRock från 2011-2019 med bra stöd och inget strul

Visa signatur

R7 5800X3D / RX 6950 XT / 32GB Ram / 1TB SSD / X570 Bräda / 850w Nätagg.
32 Tums Skärm 1440p 144hz Curved VA panel.

Permalänk
Medlem

Nu är jag inte drabbad, men har läst "mardrömshistorier" om att folk antingen fått vänta typ 6 månader eller inte fått något alls. Ta dock inte mitt ord för det, det är bara vad jag observerat genom att slö-läsa forum på nätterna.

Visa signatur

Har jag uppgivit felaktig information? Rätta mig gärna, jag vet inte allt och kan ha fel.

Permalänk
Medlem

Ah! antog lite att det kan vara lite fram o tillbaka med detta. Ser det mer som en liten bonus att dem har Cashback, väntar helt enkelt vidare bara.
Har givetvis ställt frågan via mail till Asus också bara för att veta lite.. samt varför jag inte kan logga in längre.. är väl mest det som gjorde mig lite fundersam. Tackar för svar