Vill du vara del av diskussionerna i forumet, ställa frågor eller hjälpa andra? Registrera dig här!

The Wolf Among Us 2 återupplivas – föregångaren gratis på EGS

The Wolf Among Us 2 återupplivas – föregångaren gratis på EGS

Som många säkert känner till lades Telltale Games ner förra året och därmed verkade det även som att The Wolf Among Us 2 var dött. Studion "återuppstod" tidigare i år med nya investerare och många av de som varit anställda tidigare. Fick en glad överraskning under gårdagens Game Awards, nämligen en ny trailer för Wolf 2 som bekräftar att de utvecklar det igen.

För de som inte spelat första spelet, som är min personliga favorit bland Telltales spel, så är det gratis just nu på Epic Games Store.

Länk för att hämta spelet

Senast redigerat 2019-12-13 16:06

@André: vad härligt att The Wolf of Wall Street får en uppföljare, gillade den filmen rejält! Skämt åsido, jag trodde avslutningen av Walking Dead bara var en isolerad insats för seriens fans, trodde inte Telltales övriga arbete skulle röras vid med tång. Mycket trevlig överraskning!

nice

Oh vad nice. Det första är nog det bästa point and click spelet jag någonsin spelat

Inte tagit mig igenom hela Wolf Among Us 1 än men de delar jag spelat har varit riktigt bra, och jag har bara hört gott om hela spelet som sådant. Trevligheter för oss som gillar point n click!

det första var ju asbra! fan va kul.

Härligt! Älskade ettan.

Skickades från m.sweclockers.com

Nice men de blir inget köp från Epic av mig i alla fall!

Ettan var ett otroligt spel, rekommenderas varmt! Hade helt tappat hoppet om en uppföljare så blev väldigt glad när jag såg detta avtäckande!

Skrivet av Haziza:

Nice men de blir inget köp från Epic av mig i alla fall!

Du behöver inte köpa. Det är ju gratis!

Nice! spelade igenom första och har mycket goda minnen av detta.

En fin helgpresent! Spelade aldrig ettan eftersom Telltale redan hade hamnat i blåsväder efter att jag hann klart med TWD. Har samlat på mig ~30 gratisspel via Epic men inte känt mig manad att installera klienten ännu. Kanske blir detta tungan på vågen?

Yaay!

Att kalla detta för "2" är väl lite väl? Det är ju ingen uppföljare på en serie av episoder som haft ett slut utan det är ju bara fortsättningen på något som Telltale (i mängden) misslyckades med att slutföra pga. dålig produktionsfilosofi.

Med det sagt så ser jag fram emot detta och hoppas att serien inte får en märkbar försämring.. vilket ibland sker när andra studios köper upp IPs från studior som gått i konka. För detta var, enligt mig, den bästa serien som Telltale gjort.