Hur får jag en bra balans på ljudmixen i partychatt på PS4?

Permalänk
Medlem

Hur får jag en bra balans på ljudmixen i partychatt på PS4?

Hur får jag en bra ljudbalans när jag använder partychattfunktionen på PS4? Spelar just nu Modern Warfare med headset och jag får inte till någon bra balans mellan röstchatten och ljudet i spelet. Spelljudet överröstar partychatten. Jag har provat med följande partyinställningarna, justerat reglaget för ljudmix till att prioritera partyljudet, justerat chattljud till att prioritera partychatten, men detta verkar inte göra någon nämnvärd skillnad. Har testat att ändra inställningarna för voice chat i Modern Warfare men det verkar inte heller göra någon direkt skillnad. Det enda som har hjälpt är att dra ner ljudreglagen i spelet för att få en bättre balans i ljudmixen. Finns det någon annan lösning, eller får man helt enkelt justera spelljudet för att få bäst ljudbalans?

Permalänk
Medlem

Hur får du ut chatt ljudet? Om handkontrollen har du tästat att holla nere ps knapen för att få upp den menyn för att skystera i? Går bara att ändra om något sitter i hörlursutgången på kontrollen.

Tror det fins en app som är till playstations egna hedset. Fast den kanske bara fungerar till deras egna hedset... aldrig behövt tästa då jag alltid spelar utan chatten

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Dator: HP Pavilion och Lenovo Legion. Konsol: Playstation
Tv: LG Oled. Ljud: Marantz surroundförstärkare, Klipsch Reference högtalare och basskickers.