Permalänk
Medlem

Göra Screencast ifrån en bärbar

Jag har en liten bärbar som använder en större extern skräm.
Om jag använder ett program OBS för att spela in en screencast kommer det bli på den större externa skärmen med bästa kvalite?

Permalänk
Bildexpert 📺

@casting: Välkommen till forumet!

Din fråga är dessvärre omöjlig att svara på för det är inte tydligt vad du frågar om.

Generellt har din skärm inget med själva casting i sig att göra. Spelar du in/fångar en screencast kommer det bli en videofil av det du spelar in. Kvaliteten på innehållet i den filen beror på hur den spelas in.

Ifall det var det du funderade över?

Permalänk
Medlem

@Laxpudding: Den bärbara har ju en liten skärm som inte används, när jag stänger ner laptopen så aktiveras det externa skrämen. Det borde vara den som screencasten kommer att bli på.

Permalänk
Bildexpert 📺

@casting: Vad du beskriver är att du kör en extern skärm med en bärbar och den bärbara har då stängt av sin skärm. EN väldigt vanlig lösning. Detta har alltså inget med screencasting att göra. Dator och skärm kommer att fortsätta fungera precis som du ser det.

Om inte annat, testa och se vad som händer. Så man lär sig saker.

Permalänk
Medlem

OBS spelar inte in det som viss på skärmen utan det som "finns i datorn". Man kan ställa in i programmen vilken kvalité det ska spelas in i. Sen kan du välja att visa det i en annan upplösning på valfri skärm.

Men som Laxpudding så klokt sa: Testa!

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Processor: Motorola 68000 | Klockfrekvens: 7,09 Mhz (PAL) | Minne: 256 kB ROM / 512 kB RAM | Bussbredd: 24 bit | Joystick: Tac2 | Operativsystem: Amiga OS 1.3

Permalänk
Medlem

@talonmas: jo klart jag märker när jag testar.
Gör detta hemma med en stationär dator, men tänkte se innan jag köper dator om jag får önskvärt resultat,
så jag vet vad jag ska köpa det är för jobbet.