Riksdagen klubbar höjning av kemikalieskatt

Permalänk
Medlem
Skrivet av Frispel:

Nu var det bara det att det handlar om en skatteväxling, dvs man höjer skatten på ett ställe för att sänka den på ett annat. Det står faktiskt rätt tydligt i artikeln.
I praktiken är alltså inte tanken att dra in mer pengar till staten, utan att helt enkelt höja skatten på vissa områden och sänka på andra.

Visst, men det lär inte vara jättemånga som beställer exempelvis vitvaror från utlandet, de flesta kommer nog fortfarande att handla inom landets gränser. Jag handlar det mesta nätet och tittar även på priser i tyskland mfl när jag undersöker var det är billigast. Men vissa saker vill jag faktiskt köpa från en fysisk butik vilket gör det lite knöligt om jag ska handla från utlandet

Du får börja med att leta upp din produkt på nätet och sen vet du vart din nästa semesterresa går. Sen är det bara att handla i butiken.
Fast själv så sitter jag hellre hemma och beställer över nätet. Varifrån den kommer har inte så stor betydelse bara priset är bra. Kan man sen ta av tjuven staten några kronor så är det inte fel.