Permalänk

Playstation 5 Pre-Order

Hej,

Var runt o kollade lite och såg att Media Marit redan börjat ta emot förhandsbokningar på PS5. Priset ligger på 9999kr och specs och allt står på sidan.
Antar att priset inte kommer va 9999kr när det väl släpps och det är nog därför ”beställ nu betala vid release” finns, för att dom själva inte vet priset än. Men tyckte iaf det va lite sketchy och kan inte hitta någon annan sida som redan säljer det.

https://www.mediamarkt.se/sv/product/_sony-playstation-5-1283...

Permalänk
Medlem
Visa signatur

ROG Strix Z790-E/Intel i7 13700K/Noctua NH-D15 Black/MSI RTX 4080 Suprim X/32GB Corsair vengeance 6200mhz/Lian Li O11 Air Mini/Seasonic Vertex 850/Kringutrustning: Keychron Q2
Alienware AW3423DWF/Klipsch R-41PM/G-Pro X Superlight/Fidelio X2HR

Permalänk
Medlem

Ja, det höga priset är en platshållare i brist på pris från leverantören än. Däremot förstår jag inte varför någon skulle vilja förhandsboka en fortfarande okänd produkt. En ganska meningslös grej.

Permalänk
Inaktiv

Vissa saker kan man förboka i god tid och detta kostar inget. Om produkten sedan blir en succé med liten tillgång så kan man ibland sälja den för mycket högre pris. T.ex Nes classic skulle man ha förbokat i varenda butik dag 1.

Så dumt att förköpa produkter för detta redan nu håller jag ej med om att det är fel, om man då såklart förbokar från ett seriöst ställe utan avgifter.