Ubisoft live från E3 22:00 – Ghost Recon, Watch Dogs och kanske Splinter Cell

Ubisoft live från E3 22:00 – Ghost Recon, Watch Dogs och kanske Splinter Cell

Inget E3 är komplett utan lite härliga franskengelska dialekter på en scen. Vid 22:00 (pre-show börjar 21) kickar Ubisoft igång sin presskonferens från Los Angeles. Det lär bli en del snack om nya Ghost Recon: Breakpoint som det redan teasats om samt en ny del i Watch Dogs-serien. Därtill har det cirkulerat en del rykten kring att Splinter Cell ska göra en återkomst.

Ovan hittas den officiella videoströmmen, men är det inte roligare att titta på den här typen av evenemang med sällskap? Håller ni med så bör ni istället glutta på den undre videon där våra eminenta kollegor på FZ kommenterar hela presskonferensen i kör med hela chatten.

Ser ni fram emot något speciellt från Ubisoft i år?

När folk vill ha ett nytt spel med Sam Fisher och man visar ett nytt mobilspel med Sam Fisher xD

Skrivet av Asssor:

När folk vill ha ett nytt spel med Sam Fisher och man visar ett nytt mobilspel med Sam Fisher xD

Don't you guys have phones?

Så inga superöverraskningar från Ubis presskonferens, men här är ett axplock:

Som vi redan visste blir det ett nytt Watch Dogs med undertiteln Legion. Utspelar sig i London, ser väldigt gritty ut och ovanpå allt detta ska det gå att rekrytera "vem som helst" i spelvärlden. Ser intressant ut, och då spelade jag aldrig tvåan.

Mer från den kommande "spökräkan". Till publikens glädje utannonserades det att det kommer AI-baserade medspelare till skillnad från den tidigare riktningen där man var tvungen att hitta polare att lira med.

Det blir ett nytt Rainbow Six som delvis bygger på Siege. Denna gång är det dock inte PvP utan istället PvE där tre spelare ska samarbeta och ta kål på *trumvirvel* ZOMBIES!

Tycker tjänsten Uplay+ till PC känns väldigt lockande. Tillgång till gamla spelen och de nya spelen som släpps. Ubisoft släpper ju, enligt mig, väldigt bra spel överlag. Många man inte hunnit lira, så känns perfekt. Plus att det är väldigt mycket nya på gång som man är sugen på.

Skickades från m.sweclockers.com

jag blev sjuk pepp på Gods and Monsters!!

Nya watchdogs är lite intressant, får se om det simulerar allt i sån detalj som de säger isåfall kan det nog vara kul att leka runt i. men hoppas inte på för mycket...