Asus presenterar Zenfone 6 – batterijätte på 5 000 milliamperetimmar

Permalänk
Medlem

@Shudnawz: Nix.

Visa signatur

HTPC: Silverstone Sugo SG05W Vit, Asus H110I-Plus, G4560, Corsair Vengeance LPX 2133 MHz 2x4GB, Samsung 870 EVO 500GB, Toshiba N300 2x10TB, MSI GeForce GT 1030 Passive OC 2GB, (& 16 enkortsdatorer med div användningsområden). Har ett "par" andra stationära datorer åxå. LG OLED 65CX. Shield 2019 Pro.

Permalänk
Medlem
Skrivet av BritishTeaparty:

Har en Xiaomi Mi Max 3, har 5500. Den är helt otroligt bra för 3000 kr. Xiaomi har ett stockholms lager och kopplade till Klarna, så man kan köpa av dom och få dagen efter :p. Kan starkt rekommendera om man inte har någon krav på hur etiskt företaget är.

https://www.mi-store.se/sv/

Gillar hårdvaran i Xiaomi, men MIUI är vidrigt gränssnitt.

Permalänk
Skrivet av smurfb:

Gillar hårdvaran i Xiaomi, men MIUI är vidrigt gränssnitt.

Vad är vidrigt med det? Har använt Motorolas UI förut, dom har typ princip stock android. Känner att MIUI har ganska simpel och stilren lutning, man vänjer sig snabbt. Förutom tekniska buggar och något konstigt design val här och där så har det inte gett mig någon anledning att vilja ominstallera telefonen till Stock.

En genomgång varför man ska köpa Mi Max 3 över alla andra telefoner

Egot
I mean Mi Max3 är bara så otroligt värt det, jag menar verkligen alla lägger märke till den när du har den framme, den liksom bara startar konversationer. Typ exakt som innan vem som helst hade en dyr snygg smartphone, och man själv hade Iphone 4 som precis kommit ut .Går liksom inte att hålla i en vanlig flaggskepps telefon efter ha haft den, allt annat känns så litet och mjäkigt.
Tekniken
Hårdvaran är guld för pengarna.
Mi Max skärmen har grymm färg återgivning på den stora skärmen, den är i samma klass som topp modellerna men har större skärm så foto och video redigering on The go är så skönt. Den är i hälarna med bateri prestanda som topp telefonerna. Använder mycket Photoshop och video redigering på telefonen, känner inget behov av mer än 4gb ram och 636 cpun.

Permalänk
Medlem
Skrivet av 220volt:

Enligt många hands-on med telefoner så säger alla att det är mer eller mindre stock android med små extra funktioner så som dark mode osv. Asus verkar ha skärpt till sig angående bloat.

Skickades från m.sweclockers.com

Ok, låter lovande!

Visa signatur

i5-12600K med Noctua 12A | MSI z690 d4 | 2x16 corsair ddr4 lpx 3200mhz | evga 3060ti xc | samsung 980 m2 | LG 27" GP850 | xfx pro 850w | fractal design r6

Permalänk
Medlem
Skrivet av Shudnawz:

IP-klassning då?

Ja, det hade naturligtvis varit ett plus

Men nåt får man ju avstå om man ska ha en lite "billigare" telefon. I detta fallet trådlös laddning, IP-klass, och OLED. I övrigt så skiljer det väl inte så mycket från de olika flaggskeppen. Kamera kanske - men i mitt fall räcker det med en "ok" kamera för enstaka fb-inlägg

Det är iaf inte värt hur många tusenlappar som helst då en telefon för mig är en förbrukningsvara/slit och släng. Skärmen möjligtvis. Men har inte använt OLED än, så vet inte vad jag missar

Min Honor 8 har stått ut med min relativt vårdslösa behandling i över två år. Den har klarat fall i hårda golv flera ggr om. Visst, baksidan är ju inte fri från repor men... Om det är bra byggkvalitet överlag så räcker det ganska långt när det kommer till dammpartiklar, ludd och lite regn. Jag har inte tänkt att bada med telefonen

Visa signatur

Asus TUF Gaming WiFi | Ryzen 5600X | 32 GB Ballistix| Vega 56 | Newton R2 650 W