Xbox One S All Digital avtäcks 16 april – rekommenderat pris på 2 400 kronor

Permalänk
Medlem
Skrivet av Lifooz:

Där måste de ha tänkt till ut av bara helvete ändå.
Den med optisk läsare kan man köpa med Forza Horizon 4 för 1990:-
Denna skall kosta omkring 2400:-

De kan inte sälja argumentet att man betalar för att slippa skivor heller då man redan kan slippa det med den normala konsolen.

Nåväl, finns det en produkt finns det någon som köper den.

/Lifooz

Du jämför kampanjpriser med det förväntade listpriset vid lanseringen. Två olika kreatur, så att säga.

Xbox One S har ju kostat runt 3000 kronor fram tills för någon månad sedan när priserna började sjunka. Som det brukar bli allt eftersom elektronikprodukter nått en viss mättnad.

Vi kommer nog se en prisjustering på Xbox One S AD till 1990:- som normalpris under sommaren samtidigt som modell S normaliseras kring 2490:- med ett spel eller två.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Mr.Borka:

Xbox One S har ju kostat runt 3000 kronor fram tills för någon månad sedan när priserna började sjunka. Som det brukar bli allt eftersom elektronikprodukter nått en viss mättnad.

Jag köpte en Xbox One S + Forza Horizon 3 för 1689:- i April 2017.

Men det är förstås skillnad på kampanjpriser och listpriser. Denna "nya" konsol borde man kan få billigt till Black Friday t.ex.

Visa signatur

Ryzen 7 3800X, Asus Prime X370 Pro, 32 GB LPX 3600, Gainward RTX 3060 Ti Ghost, 7 TB SSD + 4 TB HDD

Permalänk
Avstängd

Jo, blanda inte ihop listpris och slutpris. Listpriset för One S med BR är ju ca. 3000. Köper man från MS så ligger 1TB-versionen med ett spel på normalpriset 3390 och kampanj just nu på en del paket för 2890. Så denna ligger alltså ungefär en tusenlapp lägre. Kommer man kunna hitta den för sådär 1200-1500 i butik så är det en helt ok deal. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig en som komplement till min vanliga S, om jag hade haft en teve till.

Visst är spelen normalt dyrare på MS butik än i en vanlig fysisk butik, men de har rätt bra reor emellanåt, ibland billigare än de går att hitta spelen på skiva. Sen kör många Gamepass och då klarar man sig ganska långt utan att köpa några spel alls.

Jag trodde/antog att de skulle bundla denna konsoll med gamepass på något sätt, men vi får väl se.