Kompatibilitetstråd VESA Adaptive Sync (Nvidia+FreeSync)

Permalänk
Inaktiv

Kompatibilitetstråd VESA Adaptive Sync (Nvidia+FreeSync)

Då många efterfrågat en samlad tråd med användartester på skärmar med VESA Adaptive Sync anslutet till Nvidia grafikkort så tycker jag vi gör en sådan här. Då Nvidia enbart gett 12st skärmar "G-SYNC Compatible" stämpeln så fortsätter väl vi med de som av någon anledning inte kom med på deras lista.

Skriv ner vilken tillverkare samt modell det avser och hur ni har testat skärmen. Lägg gärna till någon notering på varje spel ni testar samt ett generellt omdöme om ni upplever några problem. Även om en skärm redan är "testad" av en användare är det såklart okej att ge ert eget omdöme och bidra till tråden.
Jag ser gärna att vi håller diskussioner till ett minimum i denna tråd så att det blir så enkelt som möjligt att söka information om en specifik skärm i framtiden. Skapa en separat tråd ifall ni vill diskutera specifika skärmar eller problem.

Acer XF270HUA (27", 2560x1440, IPS, 144Hz, Freesync range: 40-144Hz)

Black Desert Online - OK
Call of Duty: Black Ops 4 (Blackout) - OK
Destiny 2 - OK
Fortnite - OK
Forza Horizon 4 - OK
Sea of Thieves - Upplever en del microfreezes då och då, osäker på om det är relaterat till "G-sync" eller nya drivrutinen
Two Point Hospital - Ej G-SYNC kompatibel titel

Upplever att adaptiv synk över lag fungerar väl med denna skärm och upplever inte några fler problem än med en äkta G-SYNC monitor.