Ny konsol, PS4 Pro eller Xbox One X

Permalänk
Avstängd
Skrivet av gonace:

Personligen tycker jag att om du är ute efter spel så ligger PlayStation långt över Xbox, så som "Horizon: Zero Dawn", "God of War", "Detroit: Become Human", "The Last Guardian" och nu (när det snart släpps, som förvisso också kommer till Xbox) "Red Dead Redemption 2".

Det sjuka med PlayStation är avsaknaden av en "vettig" (4K stöd) BluRay spelare, Sony var ju en av de stora aktörerna bakom BluRay.....så där gjorde de en rejäl tankevurpa.

Tråkigt nog är titlarna du nämner sådan dom gjort reklam för i typ 3 år och knappt kommit med något nytt senaste 2. Om det är pga utveckligen går mot ps5 och att spel skapas för den nya konsolen, det är bara gissningar.

Red Dead Redemption 2 lirar MYCKET bättre på xbox one X.

Permalänk
Skrivet av HazZarD:

ser vi till exklusiva spel så ps4 utan tvekan absolut, man köper väl en konsoll primärt väl för spelen? och där är sony absolut bäst skulle jag vilja påstå.

Nej jag beställde precis en xbox one x (white edition) för att kunna spela just UHD-skivor. Det är troligtvis det enda jag kommer använda den till. Anledningen är att för samma pris som en vettig dedikerad UHD-spelare får du en mycket snyggare enhet som dessutom hålls uppdaterad med nya funktioner och på köpet får du en spelkonsol och mediespelare.

Permalänk
Medlem
Skrivet av AxxT:

Jag sålde själv lite High en delar när första ps4 kom, så datorn bilen en mellan klass.
Men förra sommaren tröttnade jag på ps4 och uppgradera datorn igen till den jag har i sign, och sålde iväg ps4 för några veckor sen..
Får väl se om du gör samma sak
Men det är jävligt kul med ps4, speciellt med vänner eller folk man träffar genom fz osv. Var därför jag fortsatte spea ps4 pga folk man jagade genom fz och då blev allt roligare igen .
Tills 10 av 12 gick över till PC igen..

Lycka till

Skickades från m.sweclockers.com

Haha tog en månad innan jag köpte mig en ny dator se sign Men kommer allt ha kvar ps4n pro, mycket bra spel att spela där som inte kommer till pc!

Visa signatur

AMD Ryzen 7 7800X3D
Asus TUF 4080
HyperX 32GB DDR5 6000MHz
WD SN850 1TB
Alienware 34" QD-OLED

Permalänk
Medlem

ska bara uppdatera med mina bravader.
det blev ju en xbox one x. men efter att både jag och damen blivit lätt beroende av att spela konsol och vi båda vill spela samma spel men inte spoila för varandra så behövdes det helt enkelt en till konsol så vi kan spela i varsitt rum. så i helgen köpte jag mig en PS4 pro, än så länge är det bara damen som lirat på den och där är det Horizon: Zero Dawn som gäller.

Visa signatur

åh nej, blev du kränkt?! det var ju jävligt synd för dig!