Permalänk
Medlem
Skrivet av Imaculent:

(Hamburgare såklart.)

Nej pizza, haha. Men nu får vi inte spåra ur här.

/Lifooz

Visa signatur

Deepcool Matrexx 30 & MSI Z87-G43 Gaming!
Intel Inside Core I7 4790K med AMD Radeon R9 290!
Rubbet strömförsörjs av Corsair RM750X!
Hjälp Teamtrees plantera träd på vår jord. https://teamtrees.org/

Permalänk

Säger BF1, men det beror nog mest på att BF4 lirade jag uteslutande själv, medans de 630 timmarna i BF1 spenderats till 90% med minst en kompis.
Om jag sen ska blicka mer i backspegeln vill jag nämna BFBC2, där har jag haft mycke skoj..

Permalänk
Medlem

jag har inte spelat bf4 men jag säger ändå bf4 för vilken katastrof bf1 är.. det är cod med tanks och något gammalt flygplan, allt är bara mindless run and gun det är riktigt trist.
jag fick inte alls den känslan i bad company 2 och bf2 så jag hoppas nästa battlefield kan få tillbaka den mer taktiska känslan och inte bara spring skjut respawna spring och skjut.

Visa signatur

I7 6700k - Palit gtx 1070 jetstream - Noctua nh-d15s - asus z170 pro gaming - evga supernova g2 750w - samsung 850 evo 500gb -fractal design define r5 - 3x noctua nf-a14

Permalänk
Medlem

Spelade BF1 när det släpptes men tröttnade snabbt. Framförallt var det väl att majoriteten av banorna var tråkiga men man tvingades ändå spela dom pga rotationen. Riktigt snyggt och bra ljud, men var aldrig riktigt roligt att faktiskt spela. Dom tappade mig innan expansionerna.

Har börjat spela BF4 en del igen och det är nästan lika roligt nu som det var från början. Stora plusset att man kan hänga på en Siege of Shanghai only-server en hel kväll ^^ Att det är mycket skitsnack i chatten är också ett plus, men jag är kanske omogen för min ålder...

Permalänk
Medlem

Har spelat bf4 en hel del och var sjukt taggad på bf1 men banorna var tråkiga och spelkänslan inte densamma.

Skickades från m.sweclockers.com