Förslag: Asus ROG Stealth 15" Kaby Lake-G

Permalänk
Inaktiv

Förslag: Asus ROG Stealth 15" Kaby Lake-G

Hej,

Jag tycker att ni ska släppa en bärbar dator på 15 tum och med 4K-skärm och Kaby Lake-G, som ser ut som en MacBook-konkurrent i brons, men har ROG-loggan. Hela datorn ska vara i metall men ha ROG-loggan, samtidigt som designen ser professionell ut. Så när man har den på kontoret ska det se ut som vilken proffsig dator som helst, men gamers ser direkt att det är en Gaming-laptop på ROG-loggan. Bakgrundsbelysningen till tangentbordet ska naturligtvis vara i vitt för att behålla den stilrena looken, samtidigt som typsnittet inte är något alien-aktigt.

Därav namnet Stealth (eller vad som nu låter bra). Designen bör vara lik Asus Zenbook Pro UX501VW, men mer modern och ROG-loggan på baksidan och mer bronsaktig färg.

UEFI-uppstartsskärmen ska också ha en ROG-logga, men absolut inte i massor av färger, utan bara i svart, grått och vitt.

Edit: I dagsläget är det omöjligt att välja en roligare modell som jobbdator som konsult eftersom man ser ut som en 15-åring med alla lysande grejer. Och Dell XPS 15 är för trist. Roligare att välja en dator som funkar att släpa hem för spelande också.