Någon som vet hur man öppnar en Acer 7600U?

Permalänk
Medlem

Någon som vet hur man öppnar en Acer 7600U?

Det är en bekants dator och den beter sig underligt åt. BIOS hittar inte hårddisken och den tar väldigt lång tid på sig att komma förbi POST. Från början hittade den inte ens min USB-sticka, men efter att ha fipplat lite med BIOS fick jag den tilll slut att hitta stickan och jag kunde då boota den Linuxdistributionen som jag hade på den. Väl inne hittar den hårddisken och jag kommer åt innehållet på den också.

Jag vet inte alls vad det kan vara, om det är hårddisken, BIOS eller något annat? Jag tänkte att jag kunde börja med att testa med en annan hårddisk. Problemet är bara attt jag inte vet hur jag öppnar den. Jag hittade ingen information på webben när jag sökte.

Någon som har haft en liknande AIO-dator från Acer och har koll på hur man gör?

Visa signatur

Spara på minnen, inte saker.

Permalänk
Medlem

Har bara sett den som hastigast, men skulle gissa på att det är som med vanliga skärmar till laptops att det är snäppfästen runt hela kanten. Man bör använda ett tunt plastverktyg för att inte göra för mycket märken.

Risken med denna konstruktion är att man förstör fästena om man inte vet var de sitter, vilket resulterar i att chassit inte "håller ihop" hela vägen runt.