Helgosiga människor som inte kan hata eller ljuga

Permalänk
Medlem

Hur vet man att någon inte ljuger eller hatar mer än andra?

Jag menar att alla har något de inte visar för andra, något de ibland endast tänker men inte lever ut. Nekrofili, barnhat, homofobi osv.
Ge Gandhi en mask att gömma sig bakom och hans hat kvinnoförakt sipprar fram emellan tänderna.

Visa signatur

It's not that you don't comprehend what's laid out before you, or that you're unable to process. It's all about what you're to live up to, your position, an identity created by the expectations of your affiliation.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Србо:

Finns så mycket falska manipulativa människor men dom exceptionella undantagen, som ex en av mina kompisar och en granne, dom kan inte känna hat eller ljuga bara vill väl även mot personer som gjort dom väldigt illa, sådana människor är det inte många av, tibetmunkarna är stolta fd slavägare så dom går inte att jämföra med denna sortens människor. När jag träffar helgosiga människor som inte kan hata eller ljuga bara vill väl och det är inte ofta, så blir det extra trevligt. Hur blir ni påverkade när ni möter sådana människor eller ni kanske är en sådan person?

Jag tycker att du ska läsa "Idioten" skriven av Fjodor Dostojevskij.

Visa signatur

Varför önska sig fred jorden när man kan få krig på månen?

Permalänk
Medlem

Jag tror att de allra flesta människorna vill väl. Problemet är att de som är knäppa i huvudet, giriga och vill utnyttja folk samt personer med en psykisk störning som går ut på att skada andra hörs mer, syns mer och träffar såklart fler än personer som är ärliga och snälla.

Ta bara ett så enkelt exempel som "Ge bort spelnycklar"-tråden där en enda person bygger en bot och använder tekniken för att svepa hundratals, kanske tusentals nycklar. Ett annat exempel är då butiker gör smygändringar för att tjäna mer pengar ex. ICAs stilldrinkar som var 250ml, sedan blev "högre" men helt plötsligt bara rymde 200ml, såklart utan att man säger något.

Girigheten från en person träffar många varav man som en helt naturlig respons blir mer kall utåt. Såklart är det inte ovanligt att höra att "han ser hård ut, men vi som känner honom tycker att han är riktigt hyvens!". Det är för mig en indikation att det ligger mycket vänlighet under ytan.

Visa signatur

Kör Linux - Yes! We are the 2 percent! And growing... Föreslå inte ens något Windows-exklusivt om jag inte specifikt frågar efter något till Win.
2600K - 18GB RAM - 1TB HDD - 64GB SSD - GTX 650 Ti Boost
Minnesvärda trådar: 1, 2

Permalänk
Medlem

Jag känner oftast en total befrielse och lycka i tillvaron, över livet generellt. Mitt sätt att hamna här var att helt sluta jämföra mig med andra. Jag retar mig aldrig på någon över huvud taget. Inget som bygger några bon i mitt huvud. Jag har ett fantastiskt liv med allt vad det innebär i mina mått mätt.
Varenda motgång i livet har jag sett som lärorik, varenda medgång som "lön för mödan".
Det känns gött.

Visa signatur

Mac Mini M2 Pro
5K