Permalänk
Desk Master

Projekt utan namn

Hej nu jävlar skall det byggas dator:)

Kommer att göra en väldigt mycket snyggare buildlog med tiden men vill släppa en liten "teaser" vad som är på gång. Idén här är det klassiska datorbordet. Men istället för bara metall så är ramen svetsat stål som sedan slipas och puderlackeras. Sedan kommer en art deco mahognyskrud på hela skiten och härdad glas som topp på bordet. Bordet innehåller datorn, en inbyggd DAC, snuskylskåp och ett litet skåp för laddandet av trådlös mus samt telefon. Budgeten är ca 11.000 Euro. Detta projektet har varit igång över ett år och jag ger bara 2 enkla bilder i dagsläget och ni kommer få se hur detta fortlöper under sommaren. Det är ett gigantiskt projekt så det kommer ta tid. Jag tänkte sweclockers skulle vara första forumet som får se detta projekt men jag sprider ut det vidare och loggen kommer senare att vara på engelska då svenska inte är mitt modersmål.

Detta projekt kommer att innehålla följande:

Dual loops med kopparkablage med 2 stycken alphacool 560 monstah raddar, mcp 665 pumpar (2 per loop), blocks från EKWB, custom reservoir och fittings från Bitspower Black sparkle hela vägen.

3st Geforce GTX Titan Black från asus
rampage 4 BE från asus
Corsair ax1500i med custom sleeve från Kosovar
16TB hdd för lagring och en släng med ssd'n (inte riktigt bestämt på pricken ennu)
i7-4930k från Intel

Snuskylskåp i datorbordet + lite annat

http://imgur.com/kaIcjmg,NseHCdK#1
http://imgur.com/kaIcjmg,NseHCdK#0

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Haha, man vet att man omfamnar sitt beroende när man ska bygga in en snuskyl i sitt skrivbord. Ska spännande att se vad hela bygget leder till. Det är populärt med dator-chassi-skrivbord och det finns så många olika varianter.

Visa signatur
Permalänk
Medlem
Skrivet av Khezan:

Snuskylskåp i datorbordet

Du får 5/5 direkt!

Visa signatur

5950X, 3090