Förslagslåda: SweClockers 6.0

Permalänk
Medlem

Jag skulle vilja se att varje medlem i sina profilinställningar kan välja eller själv skriva in en titel på sig själv t.ex. "Nätverksinriktad" eller "Nätverkstekniker". På så sätt kan man få en snabb överblick på vad varje medlem anser sig vara lite extra duktig på. Om alla skulle utnyttja funktionen seriöst så tror jag att den skulle fylla sin funktion

Något liknande kanske?

Visa signatur

Project: Perfection 2.0
OS: Microsoft Windows 11 Home | CPU: Intel Core i9 11900 | GPU: EVGA 3080 XC3 Ultra Hybrid
MB: ASUS ROG STRIX B560-I | RAM: Corsair Dominator Platinum 32GB | PSU: Corsair SF750
Chassi: Louqe Ghost S1 MK3 | SSD: Samsung 980 Pro | CPU-Kylare: Fractal Design Celsius+ S24
Bildskärm: Sony 65AG9 | Mus: Logitech G603 | Tangentbord: Corsair K63 Wireless

Permalänk
Skrivet av YamahaDGX630:

Jag skulle vilja se att varje medlem i sina profilinställningar kan välja eller själv skriva in en titel på sig själv t.ex. "Nätverksinriktad" eller "Nätverkstekniker". På så sätt kan man få en snabb överblick på vad varje medlem anser sig vara lite extra duktig på. Om alla skulle utnyttja funktionen seriöst så tror jag att den skulle fylla sin funktion

Något liknande kanske?

http://s30.postimg.org/4xeuwma65/Untitled_1.jpg

Hur skulle det funka menar du? Det är i princip omöjligt att få alla användare att ta sådant seriöst.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Biberu:

Mörkt tema
Ser att många vill ha ett mörkt tema, och vi följer även diskussionen i Blargmode's populära tråd i programmeringsforumet, men kan tyvärr inte lova något ännu.

Videoportal
Vi undersöker möjligheterna att fixa en videoportal eller liknande lösning för att samla alla videoinslag på en och samma plats. Tills vi sytt ihop något eget går det givetvis bra att följa oss på Youtube! ("swecab" och "swecextra")

Marknadsfeedback
Det stora problemet med feedback i marknaden är att allt sker utanför vårat system; vi vet inget om vad säljare och köpare säger till varandra, vilka transaktioner som genomförs, vad som skickas eller ens vem som har handlat av vem.

Om vi inför ett särskilt system för marknadsbetyg så är det viktigt att det är pålitligt, bättre än att t.ex. titta på hur länge personen har varit medlem, tidigare annonser och vad han har bidragit med i forumet. Det måste vara rättvist för både säljare och köpare, det måste finnas ett sätt för moderatorkåren att lösa de konflikter som kommer uppstå utan att ta allt för mycket tid i anspråk, och det måste vara svårt att missbruka varken för att sänka andras betyg eller höja sina egna för att invagga potentiella köpare i förtroende med falska omdömen.

Vi har dock väldigt få klagomål på oseriösa säljare i marknaden och rena bedrägerier är ytterst sällsynta. Vi har dessutom en del begränsningar för att undvika de fulaste fiskarna, exempelvis att man måste ha varit medlem i minst tre månader för att sätta ut en annons. Det sistnämnda kan dessutom byggas ut med fler åtgärder, om behovet uppstår.

Gillande av inlägg
Gillande av inlägg fyller en funktion och kommer inte tas bort, däremot vill vi se över hur funktionen används och se vad som kan göras för att den ska uppmuntra de konstruktiva svar, lösningar och bra trådstarter som ges i forumet.

En svårighet är att gillningar sker ur olika perspektiv. Vissa gillar ett underhållningsvärde, andra välskrivna argument, bra lösningar på andras frågor, inlägg skrivna av vänner etc.; alla har olika orsaker att tycka om material i olika sammanhang i forumet, och för att göra det än värre så har inlägg olika potential beroende på faktorer som position i tråden eller hur stor målgrupp de tilltalar. Detta gör det svårt att jämföra gillningar med varandra, och det finns problem i att det ger en skev bild av hur svar uppskattas av övriga användare. En tanke vi leker med för att jämna ut den stora fördel t.ex. snabba fyndigheter har är att inte visa totalpoängen, utan istället bara visa om ett inlägg är "uppskattat" eller inte. Kanske skulle ett annat namn fungera bättre.

Att ogilla eller rösta ned inlägg lider av samma problem med perspektiv; vissa kanske röstar ner inlägg för att de är dåligt skrivna eller bryter mot forumregler, andra kanske röstar ned sämre lösningar, meningsmotståndare i diskussioner eller helt enkelt allt av användare man av någon anledning inte tycker om. Det skulle kunna göra det otacksamt att argumentera mot en majoritet oavsett hur bra inläggen är, riskera att lösningar som någon inte håller med om röstas ned utan motivation etc. Vi vill se att funktionen används för att belöna postiva beteenden, i de fall det är relvant att rösta ner ett inlägg så går det ofta att rapportera det istället.

Att visa vilka som har gillat inlägg skulle kunna göra användare mer restriktiva med vad de gillar, men det skulle fortfarande inte gå att jämföra gillningarna mellan inlägg och det tillför inget att se personens namn om man inte vet vem han är eller varför han gillar det. Vill man ge sitt stöd till en annan medlems lösning så görs det bäst genom att man själv svarar och förklarar varför, bidrar med extra källor och liknande. Det medför även en ökad risk för grupper av användare som okritiskt stöjder varandra om man alltid ser vilka som har röstat upp ens inlägg. Slutligen så är det är många som redan har röstat på inlägg med antagandet att röster är anonyma och inte skulle uppskatta om detta plötsligt ändrades.

Inte heller "lösningar" är helt okomplicerade i vårat diskussionsformat och alla olika orsaker man har att besöka siten, särskilt om avsikten är att de ska vara hjälpsamma för andra som har samma fråga snarare än en typ av tackande (som lika gärna kan visas med att gilla inlägget). En fråga har sällan bara ett svar och accepterade lösningar beror ofta på omständigheter, XY-problem, hur man frågar, frågeställarens egen kunskap med mera. Det ställer också större krav på moderatorkårens sakkunskap i vitt skiljda ämnen om lösningsfunktionen används för felaktiga svar.

I vilket fall som helst är det svårt att få till ett bra system som fungerar i alla sammanhang. Vi undersöker dock löpande hur det används och kommer med all sannolikhet att finslipa gilla-systemet i framtida uppdateringar av forumet.

Privata meddelanden
Privata meddelanden ska göras om helt, istället för att skicka separata meddelanden fram och tillbaks så vill vi göra om det till privata diskussionstrådar. Vet även att många vill ha in den här funktionen på mobilsiten och hoppas vi ska hinna med det också.

Tapatalk
Tapatalk är inte kompatibelt med vårat system. Det måste dessutom gå att nå forumet gratis och oberoende av extra appar, och vi måste kunna exportera artiklar, gallerier, marknaden och övriga viktiga sidor till mobilanvändare. En mobilsajt fungerar direkt för alla med en uppdaterad webbläsare och är smidigare att underhålla och anpassa för SweClockers behov.

Mina trådar/Bevakningar
Vi håller med om att uppdelningen av mina trådar (trådar man har deltagit i) och bevakningar är konstig i dagsläget. Bevakningar är svårare att upptäcka och det är lustigt att två flikar som är så nära relaterade återfinns på olika sidor. Eftersom att mina trådar är lättare att hitta så uppmuntrar de även ett beteende där man svarar vad som helst i en tråd bara för att "bevaka" den under mina, och om man har automatisk bevakning aktiverad så motsvarar innehållet under mina trådar det under bevakningar. Tanken är att istället flytta ut bevakningarna ur profilen, ersätta nuvarande mina trådar, och göra det lättare att följa de trådar man är intresserad av.

Frågeformulär / Information om hur man bäst frågar vid trådskapning
Vi funderar på att presentera olika tips om hur man bäst ställer frågor beroende på aktuellt delforum / ämne i samband med trådstarter. Klistrade trådar, F.A.Q:s och hjälpsidor får tyvärr begränsad uppmärksamhet från de som behöver dem mest. Tacksamma för alla förslag som kan hjälpa till att utbilda nya eller ovana forumanvändare och bidra till att höja nivån på de svar som ges i forumet.

Allmänt om mobilsajten
Vi får löpande in en hel del förbättringsförslag om mobilsajten, främst gällande mer funktionalitet (pm, sökfunktion, redigeringsalternativ m.m.). Detta är givetvis någonting vi tar med oss i utvecklingen av nästa version!

Dold text

Ny icon till mobilsiten. att fästa på hemskärmen:

Skarpt förslag:

Dold text

Kan skapa en lite guide hur man customize:ar den själv. iconen är alltså inte ett montage i ps eller liknande.

Visa signatur

Proud owner of PS5.

Permalänk
Skrivet av Biberu:

Det medför även en ökad risk för grupper av användare som okritiskt stöjder varandra om man alltid ser vilka som har röstat upp ens inlägg. Slutligen så är det är många som redan har röstat på inlägg med antagandet att röster är anonyma och inte skulle uppskatta om detta plötsligt ändrades.

Personligen så tror jag att användare redan kör lite på det här viset, jag tror att transparens vad gäller gillningsknappen eller vad det nu utvecklas till istället i detta avseende skulle på sikt skapa en bättre forum-kultur på SweC.

Att kunna rösta på "bra lösning" på ett specifikt inlägg, högst 3 gånger per dag på olika inlägg kanske skulle vara något, då kan folk skumma igenom en problemtråd och hitta det svaret. Eller att det svaret hamnar precis under frågeställarens första inlägg.

Sen så skulle man kunna köra på 3 stycken "kakor" man kan ge till användare, istället för bara "rep +1" som finns på andra forum, typ:
#: Mycket hjälpsam
#: Trevligt bemötande
#: Pedagogisk

Så kan man ge en användare score på det.. Fast varje användare kan bara ge score till en person en gång. Det tror jag skulle uppmuntra till lite bättre och informativa inlägg snarare än one-liners som kanske kan ge massa gillningar

Skrivet av tompa1122:

Hur skulle det funka menar du? Det är i princip omöjligt att få alla användare att ta sådant seriöst.

Även om man inte tar det seriöst så är det ju fint med en personlig touch på användare! Forumet blir lite mer personligt, vilket inte är något dåligt!
Däremot så skulle nog många gamla användare som fått fina titlar bli lite bittra, så de borde få en übertitel!

Tillägg angående marknaden:
Det borde gå att ge betyg på en användare ang. affär så att man kan veta lite om en person man ska handla av. Så man vet om det är hans första försäljning eller inte..

Visa signatur

Mitt kärnkraftverk
|Asus PRIME-B350-PLUS|PH-TC14PE_OR|Ryzen 5 1400@3890MHz|Vega 56@Vega64bios |Corsair 2x4GB 3200MHz|Corsair TX 650w Bronze|CM Storm Enforcer|AOC G2460PF / 24"144Hz FreeSync|

Permalänk
Medlem
Skrivet av tompa1122:

Hur skulle det funka menar du? Det är i princip omöjligt att få alla användare att ta sådant seriöst.

Jag anser att majoriteten av SwecC användare inte är totalt idioter och inkompetenta, som faktiskt klarar av att bete sig på ett moget sätt här. Det är som sagt inte flashback vi sitter och skriver i just nu....

Visa signatur

Project: Perfection 2.0
OS: Microsoft Windows 11 Home | CPU: Intel Core i9 11900 | GPU: EVGA 3080 XC3 Ultra Hybrid
MB: ASUS ROG STRIX B560-I | RAM: Corsair Dominator Platinum 32GB | PSU: Corsair SF750
Chassi: Louqe Ghost S1 MK3 | SSD: Samsung 980 Pro | CPU-Kylare: Fractal Design Celsius+ S24
Bildskärm: Sony 65AG9 | Mus: Logitech G603 | Tangentbord: Corsair K63 Wireless

Permalänk
Medlem

Jag tänker att man skulle kunna ha olika gilla knappar, för att separera riktiga lösningar från "kul".
En för bra svar/lösningar på problem/frågan.
Och en för kul svar eller liknande, sånt som roar utan att det tillför något.

Visa signatur

Citera gärna så jag hittar tillbaka,

Permalänk
Medlem
Skrivet av Biberu:

Frågeformulär / Information om hur man bäst frågar vid trådskapning
Vi funderar på att presentera olika tips om hur man bäst ställer frågor beroende på aktuellt delforum / ämne i samband med trådstarter. Klistrade trådar, F.A.Q:s och hjälpsidor får tyvärr begränsad uppmärksamhet från de som behöver dem mest. Tacksamma för alla förslag som kan hjälpa till att utbilda nya eller ovana forumanvändare och bidra till att höja nivån på de svar som ges i forumet.

Sidor inom nätverket Stackexchange (tex. Stackoverflow) ger en rundtur som enkelt och snyggt förklarar viktiga principer på sidan. Denna sida dyker upp när man registrerat sig, och är tillräckligt enkel för att man (i alla fall jag) ska orka kolla igenom den, men tillräckligt viktiga grejer för att det ska göra skillnad för medlemmen. Sidan har många exemel och visar tydligt olika viktiga element.

...och att man får en achievement när man skrollat igenom den är självklart också ett plus

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Permalänk
Medlem
Skrivet av YamahaDGX630:

Jag anser att majoriteten av SwecC användare inte är totalt idioter och inkompetenta, som faktiskt klarar av att bete sig på ett moget sätt här. Det är som sagt inte flashback vi sitter och skriver i just nu....

Majoriteten? Tveksamt..
Ditt förslag funkar helt enkelt inte i praktiken. Forumet kommer snabbt att fyllas av 12-åriga "fotografer", "dragonslayers" etc.

Visa signatur

- Look into your hard drive and open your mercy file.
- File not found.

Permalänk
Medlem

Ledsen om jag återupprepar mig eller tar upp någonting som ni redan förklarat!
För X antal månader sedan testade ni en ny video uppspelare där man bl.a. kunde spola fram till just den nyhet man ville höra Jonas och Emil stå och snacka om på fredagspanelen. I och med att fredagspanelen är så lång (inget negativt med det) så var det skönt att kunna spola och slapp sitta och leta efter var olika nyheter låg.

(ledsen för dålig formulering)

MVH!

Visa signatur

98% okunnig

Permalänk
Rekordmedlem

Jag märkte just att jag saknar "webbläsarforum" det förekommer ju en del trådar om webbläsare och åtminstone FF och Chrome börjar bli stora och föra sitt eget liv mer likt operativsystem så de kanske skulle separeras på nått sätt eftersom det inte direkt är självklart att ha dem under win, linux eller nätverk/internet.

De fungerar under flera olika os på olika plattformar och det är förmodligen den enskilt mest använda mjukvarutypen idag så de förtjänar kanske egna kategorier?

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Relik 📜
Skrivet av Pajen887:

Ledsen om jag återupprepar mig eller tar upp någonting som ni redan förklarat!
För X antal månader sedan testade ni en ny video uppspelare där man bl.a. kunde spola fram till just den nyhet man ville höra Jonas och Emil stå och snacka om på fredagspanelen. I och med att fredagspanelen är så lång (inget negativt med det) så var det skönt att kunna spola och slapp sitta och leta efter var olika nyheter låg.

(ledsen för dålig formulering)

MVH!

Hej!

På Youtube finns för varje panel ett index med tidsangivelser vilket gör det enklet att hoppa i videon. Den integrerade spelaren på sidan klarar tyvärr inte av detta.
http://www.youtube.com/watch?v=Q-fE877Ikdc

Mvh

Visa signatur

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.
▪ Nöje #1 -> i5-11400F - B560M-ITX/ac - RTX 3070 - 16 GB DDR4
▪ Nöje #2 -> R5 5600 - Prime B450-Plus - RX 6750 XT - 16 GB DDR4
▪ Mobilt -> HP Pavilion Aero - R5 5625U - 16 GB DDR4
▪ Konsol -> Steam Deck, Xbox Series S

Permalänk
Skrivet av MyZk0:

Även om man inte tar det seriöst så är det ju fint med en personlig touch på användare! Forumet blir lite mer personligt, vilket inte är något dåligt!
Däremot så skulle nog många gamla användare som fått fina titlar bli lite bittra, så de borde få en übertitel!

Om du vill göra det mer personligt kan du ändra avatar eller skriva någonting i din signatur -vilket jag tycker räcker gott och väl.

Skrivet av YamahaDGX630:

Jag anser att majoriteten av SwecC användare inte är totalt idioter och inkompetenta, som faktiskt klarar av att bete sig på ett moget sätt här. Det är som sagt inte flashback vi sitter och skriver i just nu....

Nej men det är SweClockers vi sitter och skriver på, där en stor andel inte ens är arton år fyllda ännu - så att dra paralleller mot flashback skiter sig lite där. Jag förstår att du gärna vill ha en titel, så mejla någon moderator och kolla vad som krävs för det!

Permalänk
Medlem

Jag skulle tycka att det skulle vara trevligt att bevakade trådar, gallerier och egna trådar hamnar i samma lista som "citat". Det vore också trevligt om den låg och kollade med AJAX istället för att uppdatera framsidan.

När det finns nya händelser under "citat" så vore det trevligt om ni kunde implementera webkitNotifications så man blir informerad av ny händelser även om fliken inte är aktiv. Personligen "idle:ar" jag alltid på Sweclockers och kommer tillbaka då och då för att kolla om det hänt något under citat.

Visa signatur

~. Citera så jag hittar tillbaka .~

Permalänk
Medlem
Skrivet av emilakered:

Hej!

På Youtube finns för varje panel ett index med tidsangivelser vilket gör det enklet att hoppa i videon. Den integrerade spelaren på sidan klarar tyvärr inte av detta.
http://www.youtube.com/watch?v=Q-fE877Ikdc

Mvh

Tack för svaret! Då får man börja kolla på Ytube istället för på Swec. Man lär sig nåt nytt varje dag!

MVH

Visa signatur

98% okunnig

Permalänk
Skrivet av tompa1122:

Om du vill göra det mer personligt kan du ändra avatar eller skriva någonting i din signatur -vilket jag tycker räcker gott och väl.

Som du ser har jag både signatur och avatar.
Däremot är det lite trist att det bara står medlem ovanför allas avatar. Vad annars skulle vi vara?

Vi kan ju ha en liten egen titel UNDER avataren? :- )

Visa signatur

Mitt kärnkraftverk
|Asus PRIME-B350-PLUS|PH-TC14PE_OR|Ryzen 5 1400@3890MHz|Vega 56@Vega64bios |Corsair 2x4GB 3200MHz|Corsair TX 650w Bronze|CM Storm Enforcer|AOC G2460PF / 24"144Hz FreeSync|

Permalänk
Medlem

Jag vill gärna se att ni delar på chassi och nätagg i recensionsdelen!

Permalänk

Detta önskar jag ska komma till forumet!

Bilder är tagen inifrån Minhembio's forum. Eftersom dom har dom funktionerna så borde Sweclockers definitivt också ha dom.

Visa signatur

ASRock 990FX Extreme9, AMD FX-Series FX-8350 4.0GHz, Kingston HyperX Fury Black DDR3 PC15000/1866MHz CL10 2x8GB, Corsair TX750 750W| Asus Radeon R7 360 OC HDMI DP 2xDVI 2GB| LG BH10LS30| BenQ M2700HD| Samsung HD204UI 32MB 2TB| Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 64MB 1TB| Seagate Barracuda ST3000DM001 64MB 3TB| Seagate ST3320833AS 320GB| OCZ Agility2 40GB| Yamaha RX-V365| Corsair Vengeance K90| Steelseries Rival| Bitfenix Colossus| Zalman CNPS9700 LED| Adata USB DashDrive Classic C008 16GB| LG G4 H815 9.0 Havoc-OS 2.9| Linksys WRT1900ACS V2| Ubiquiti Networks EdgeRouter X| Google Chromecast 2nd Gen, 3rd Gen & Audio

Permalänk
Entusiast
Skrivet av demon_speed:

Detta önskar jag ska komma till forumet!

http://i.imgur.com/6LKBMSB.png

Bilder är tagen inifrån Minhembio's forum. Eftersom dom har dom funktionerna så borde Sweclockers definitivt också ha dom.

Genomstruken text har jag saknat. Lite konstigt att det inte finns då det är standard BB-code som Sweclockers använder.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av Zotamedu:

Genomstruken text har jag saknat. Lite konstigt att det inte finns då det är standard BB-code som Sweclockers använder.

Genomstruken text finns. Man kan åstadkomma det genom att använda [strike]-taggen. Se http://www.sweclockers.com/forum/misc.php?do=bbcode där det finns en lista över tillgängliga formateringstaggar. Möjligen kan den listan uppfattas som lite svårfunnen, och det finns nog en hel del ytterligare koder som man skulle kunna önska sig. Det blir säkert bättre i nästa version.

Permalänk
Rekordmedlem
Skrivet av GAPa:

Det blir säkert bättre i nästa version.

Du menar en hjälp/bruksanvisning för forumfunktioner.
Jag föreslår en sån om ingen annan redan gjort det.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Geeks
SweClockers
Skrivet av demon_speed:

Detta önskar jag ska komma till forumet!

http://i.imgur.com/6LKBMSB.png

Bilder är tagen inifrån Minhembio's forum. Eftersom dom har dom funktionerna så borde Sweclockers definitivt också ha dom.

Skrivet av Zotamedu:

Genomstruken text har jag saknat. Lite konstigt att det inte finns då det är standard BB-code som Sweclockers använder.

Jasså?

Vi ska se till att taggen kommer med i toolbaren!

[strike]Överstruken text[/strike]

Dold text
Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015

Permalänk
Entusiast
Skrivet av GAPa:

Genomstruken text finns. Man kan åstadkomma det genom att använda [strike]-taggen. Se http://www.sweclockers.com/forum/misc.php?do=bbcode där det finns en lista över tillgängliga formateringstaggar. Möjligen kan den listan uppfattas som lite svårfunnen, och det finns nog en hel del ytterligare koder som man skulle kunna önska sig. Det blir säkert bättre i nästa version.

[QUOTE=Andreas D;14384861]Jasså?

Vi ska se till att taggen kommer med i toolbaren!

[strike]Överstruken text[/strike]

Dold text

[/QUOTE]

Senast jag letade efter en lista så hittade jag bara denna: http://www.sweclockers.com/forum/110-jultavling-2009/889741-k.... Standard BB-kod för genomstruken är vilket inte fungerar. Hur hittar man till den sidan om den inte dyker upp på Google? Forum/FAQ finns ju inte så var finns den länkad? Jag letade en bra stund förra gången utan att lyckas. Det känns ju som den naturliga platsen hade varit uppe i flikarna för citat, mina trådar, regler och så vidare men där finns den inte. Den dyker inte heller upp om man söker efter den i forumet eller på Google.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk
Geeks
SweClockers
Skrivet av Zotamedu:

Senast jag letade efter en lista så hittade jag bara denna: http://www.sweclockers.com/forum/110-jultavling-2009/889741-k.... Standard BB-kod för genomstruken är vilket inte fungerar. Hur hittar man till den sidan om den inte dyker upp på Google? Forum/FAQ finns ju inte så var finns den länkad? Jag letade en bra stund förra gången utan att lyckas. Det känns ju som den naturliga platsen hade varit uppe i flikarna för citat, mina trådar, regler och så vidare men där finns den inte. Den dyker inte heller upp om man söker efter den i forumet eller på Google.

Vi är medvetna om detta och det ska vi ordna i nästa version av forumet.

Visa signatur

» Kontakta oss » SweClockers på Facebook » SweClockers på Youtube » Blips of SweClockers (Spotify)
» Pappa till Moderskeppet » SweClockers chefredaktör 2007–2015

Permalänk
Inaktiv

Kunna spara annonser i marknaden som man kan göra på blocket.

Permalänk

Jag har inte så mycket synpunkter på det som syns men skulle gärna vilja se att Sweclockers stödjer följande

1) IPv6.
2) Skaffar TLS certifikat så trafiken kan gå krypterad.
3) DNSSEC signering av DNS informationen.

Permalänk
Medlem

Fixa
http://imgur.com/adDWdLa.jpg

Och kunna se att man blivit citerad på mobilsidan utan att behöva gå in på sin profil. Kanske ett utropstecken ovanför "gubben"

Visa signatur

Sitter på gamla grejer.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av ringu:

Inte för mörkt tema bara. ...

Blir det helsvart tema flyr jag Sweclockers och nöjer mig med fredspanelen på YouTube. Just nu är sidan lättläst både på mobil och dataskärm. Vad säger annonsörerna, som oftahar sina annonser med svart bakgrund, om sidan blir mörkare?

Och casinoreklamen är tillbaka ser jag, fyfan vad oseriöst!

Visa signatur

Är absolut emot reklam för Online Kasino på Swecklockers

Permalänk
Legendarisk
Skrivet av john1960:

Blir det helsvart tema flyr jag Sweclockers och nöjer mig med fredspanelen på YouTube. Just nu är sidan lättläst både på mobil och dataskärm. Vad säger annonsörerna, som oftahar sina annonser med svart bakgrund, om sidan blir mörkare?

Det gäller ett eventuellt alternativ till det ljusa temat, inte att ersätta det.

Visa signatur

Abstractions all the way down.

Permalänk
Medlem

Skulle vilja se en möjlighet och hantera meddelande i mobila SC. Kan inte hitta det nu.

Permalänk
Rekordmedlem

Kom på att jag vill ha "enklicks bevakning" av trådar, möjligtvis en rulla ut meny man kan justera i men annars borde det räcka med en bevaka knapp utan mellanskärmen som det är idag.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.