Riksdagen röstade ja till datalagringsdirektivet

Permalänk
Medlem

Om detta är möjligt så..

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dr.Mabuse:

Att du ägnar så mycket energi åt att misskreditera mig som person i stället för att embart bemöta mig sakligt talar för sig själv. Så jag tackar för ditt inlägg, det bekräftar det jag redan misstänkte med råge!

För det första så ägnade jag mycket mindre tid åt att håna din ignorans och avsaknad av fakta om vad som egentligen försiggår i världen än vad jag ägnade åt att ta ännu ett tillfälle i akt att få andra människor som läser påhopp som dina att få ett utförligt svar när de sedan läser mina inlägg. Jag tycker snarare det är du som är den udda figuren här. Jag önskar i alla fall att det blir så förr eller senare när Bilderbergarnas upptåg blivit allmänt accepterad fakta även bland folk här på SweClockers. För det andra så skriver jag så mycket som jag gör just eftersom jag bryr mig om de som skall komma att läsa mina inlägg, och inte för att jag, som du så bemästrat fortsätter att delta i konversationen för, kallar mig för foliehatt, som om jag inte redan vet hur jag framstår när jag skriver det jag gör. Det är en del av hobbyn som informatör av konspirationsfakta. Du är en del av problemet till att människor inte vågor öppna upp ögonen och förtjänar därmed lite galla tillbaka i allmänhet.

Som jag sagt tidigare så är det oviktigt vad människor anser om mig och egentligen även om det jag skriver, så länge som de tar något av det på allvar och börjar göra sin egen research för att ta reda på sanningen, vilket de kommer att göra om de bara vågar börja. Jag skulle heller inte tro på en slumpmässig snubbe som sitter och skriver såna här saker på nätet. Det är därför som jag hela tiden försöker framhäva att ni skall GÖRA ER EGEN RESEARCH och inte bara lyssna på mig som om jag var någon jävla Messias.

Jag får väl då passa på att tacka tillbaka för dina inlägg för lag Zombie, så att lag Vaken kunde få in ytterligare logiska slag i denna tråd som förhoppningsvis skall rädda några fler människor och deras familjer mot Bilderbergarnas upptåg när även de får upp ögonen och inser hur otroligt fel människor som Dr.Mabuse hade i den där gamla tråden.

Permalänk
Medlem

Släng ut pengar på skit, det är politiker och folk som sitter i komunen
Dumbommar som sitter och kliar sig i huvudet och kommer på onödiga dumma lagar hela tiden som kostar mycket pengar.

"Ja kom på en bra ide! Vi sänker hastighetsskyltarna igen med 10 km/h. Då måste ju nästan vi sänka trafikolyckorna, fyyfään vad schmart".
*10 år senare*
"Vi kanske skulle sänka ytterligare med 10 km/h, då sänker vi olyckorna nog rejält. HöHöHö"
*21 år senare*
"Bilar släpper ut för mycket koldioxid, nu får var och en bara åka bil 2 timmar om dagen. Om ni inte gör det får ni 25 års fängelse, mer än en mördare och en våldtäckts man höhöhöh"

"Hmm statistiken visar att svenskarna tjänar mer pengar. VI HÖJER SKATTEN höhöhöhö"

Varför får inte vi tycka till någon gång? För det är såhär demokratin fungerar, och det ironiska är att demokrati betyder "folkstyre", då vi väljer några random snubbar som ska sitta och bestämma för oss.
Näpp, demokrati är en illusion.

Visa signatur

OS: Win7 x64, GPU: Geforce Gigabyte GTX580 SOC
CPU: Intel i5 2500k (4.5gHz), MB: Asus P8P65 PRO Rev(3.1),
PSU: XFX 750w (modular), RAM: 2x Crosair Vengence 1600mz 4024mb
Cooling: CoolIT ECO A.L.C CPU COOLER
Chassi: Raven rv03

Permalänk
Medlem
Skrivet av Robin2:

För det första så ägnade jag mycket mindre tid åt att håna din ignorans och avsaknad av fakta om vad som egentligen försiggår i världen ...

Att du överhuvudtaget använder personangrepp som argument för din sak visar på bristande omdöme. Är det sakligt, är det fakta? Du känner inte mig, vl har aldrig träffats så när du uttala dig om mig som person så idiotförklarar du bara dig själv.
Det enda du skriver som jag faktisk tycker är någorlunda rationellt är att var och en borde skaffa sig en egen uppfattning om om saker och ting.

Den där gamla tråden?

Visa signatur

There are two kinds of people: 1. Those that can extrapolate from incomplete data.
Min tråkiga hemsida om mitt bygge och lite annat smått o gott: www.2x3m4u.net

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dr.Mabuse:

Att du överhuvudtaget använder personangrepp som argument för din sak visar på bristande omdöme. Är det sakligt, är det fakta? Du känner inte mig, vl har aldrig träffats så när du uttala dig om mig som person så idiotförklarar du bara dig själv.
Det enda du skriver som jag faktisk tycker är någorlunda rationellt är att var och en borde skaffa sig en egen uppfattning om om saker och ting.

Den där gamla tråden?

Du har fel i att jag använder personangrepp för att få fram min poäng. Jag försöker som sagt bara få in extra information som faktiskt är till nytta för andra än bara dig, även i svar till värdelösa inlägg som ditt första påhopp. Du har missförstått.

Jo, jag känner till en hel del om dig vid det här laget. Att skriva sin mening på ett forum avslöjar mycket mer om en själv än vad du verkar förstå. Tror du att jag måste möta dig fysiskt för att förstå vem du är? Text är precis lika genomskinligt som ansiktsuttryck för den uppmärksamme. Det jag dessutom antagit och skrivit om dig och din personlighet är inget annat än direkta observationer från de meningar du skrivit och inget mer. Att du t.ex. behövde ställa frågan "Har Obama verkligen förstört USA?" visar det som jag redan sagt; att du vet alldeles för lite för att hoppa på en person som är på andra sidan spektrumet, men fortsätter göra detta eftersom du tror att du faktiskt gör nytta av något slag genom att uttrycka dig hotfullt mot en person som delar med sig utav information som du inte vill veta av. Om du inte tror på den så accepterar jag det. Men varför deltar du i denna tråd endast för att attackera de som du inte håller med, utan att komma med någon annan förklaring själv? Vad är det för aktivitet egentligen? Trollande?

Du har ingen annan än dig själv att skylla på att du får lite skit tillbaka. Du har inte direkt gjort mycket för att får dig själv att framstå som en person som någon borde lyssna på. Jag tycker att du inte bara är boven i dramat, utan är en bov som inte ens har några andra egna argument att komma med mer än att något som inte verkar rationellt inte kan vara sant. Ärligt talat, lever du i Narnia? Det här är inte nedtryckande förolämpningar för att försöka upplyfta mig själv eller det jag sagt. Jag är helt enkelt bara förvånad över att snacka med en person som blånekar till all fakta jag skrivit, precis som att någon skulle skriva allt jag gjort som ett skämt eller för att jävlas med någon! Det är precis lika dumt att inte tro på något man läser som att tro på allt man läser. Gör din egen research innan du snackar goja om vad som är sant och falskt. Du är pinsam både för mig i Vakna laget och för de andra människorna i lag Zombie som nekar till konspirationer av alla dess slag bara för att de inte får reda på dem via medierna, dock på ett mer respektabelt sätt än vad du gjort hittils.

Var tror du att alla dessa konspirationsteorier egentligen kommer ifrån? Det här är inte dolda kameran. Det är baserat på uttalanden från experter, från ögonvittnen, från dokument, telefonsamtal, e-mail, åratal av research av många människor i alla sektorer av samhället, från människor långt mer intelligenta och erfarna än någon av oss här som står bakom teorierna eftersom de officiella berättelserna skiljer från aktiviteterna. Det som på senare år uppmärksammats även av medier, som Reuters som hade coverage under det senaste Bilderberg mötet, är att människor i områden och företag där det är bevisat att medlemmar i Bilderberg gruppen har finansierat ofta ändrar riktning och gör många saker tvärt emot vad folket vill. Omändringen till ett elektroniskt röstningssystem i USA har t.ex. många källor uttalat sig om endast beror på att det skall vara enklare att ge vissa kandidater röster från invandrare som inte ens röstat och t.o.m. från människor som varit döda i flera år. Jag tror det var ett par svenska teknik-forskare som även upptäckte att det fanns två allvarliga buggar i programvaran för detta system som gjorde det väldigt enkelt för någon att hacka resultaten! Det faller bara fler och fler pusselbitar på plats, och det är just därför som det är viktigt att man gör egen research; att man har ett genuint intresse för att ta reda på om det verkligen finns en obekväm sanning eller inte. Det är verkligen inte irrationellt att världens rikaste människor har mycket att erbjuda de som vill ha makt och pengar, varav politiker definitivt är högt upp på den listan. Och att bara säga NEJ och att vägra forska själv, som du gör, hjälper ingen.

Det faktum att du tycker att all fakta jag skrivit är irrationellt är i sig tecknet på att du inte vet mycket. NÅGOT av det måste ändå ha tänt i gnista i dig? Varför skulle jag sitta på all den här informationen om INGET av det stämde? Så du tror alltså på den officiella historian om elfte September till fullo, trots att den omöjligtvis kan stämma? Just elfte September är en så otroligt dåligt utförd false-flag attack och samtidigt har en så genomskinligt dålig och irrationell officiell förklaring att det är rent pinsamt att tänka att det fortfarande finns människor som faktiskt tror på det där. Har du aldrig sett något som motsäger den officiella förklaringen om elfte September, någonsin? Det har funnits massvis av intervjuer och nyheter om experter som motsäger sig Bush-regeringens talan om saken även i Svenska dagstidningar. Det är inte jag som bär foliehatt. Det är snarare du som lever i Narnia.

Problemet är ju att det ända sättet som just du kan komma att börja göra någon nytta ens för dina egna argument i denna tråd är att göra lite research. Och det har jag inte mycket förhoppningar för. Om du vill fortsätta att endast tro på det som storebror säger åt dig så går det finemang. Vi bestämmer i stora drag vårt eget öde. Men att inte ens försöka ta reda på om något så hemskt som de många saker jag berättat stämmer eller inte är utan tvekan långt mycket dummare än något som varken du eller jag uttryckt hittills. Tycker du inte att dina barn förtjänar att ha en farsa som känner till att vaccinet mot svininfluensan medvetet innehåller ämnen som kommer att göra dem allvarligt sjuka antingen direkt (som insomnia) eller senare (autism etc) innan du tar dem till vårdcentralen utan att ha gjort någon som helst research om vad fasen skiten innehåller? Det gör i alla fall jag. Men precis som Bilderbergarna hoppas på så är tyvärr fortfarande många av oss på god väg att få våra gener förstörda tack vare att folk är för lata för att läsa något annat än dagstidningar. "Survival of the fittest" har blivit "Survival of the most informed".

Permalänk
Medlem
Skrivet av Robin2:

Du har fel i att jag använder personangrepp för att få fram min poäng...

Jag vet att syftet är det direkt motsatta; att flytta fokus från kärnfrågan till mig som person i stället. Du är inte den förste som bygger en halmdocka. Men tack för ärligheten.

Citat:

...tiotusentals demolerings-experter världen över som alla sagt att det är fullständigt 110% omöjligt för byggnader som WTC tornen att falla ihop så som de gjorde på sju sekunder...

Citat:

Skjutningarna i Toulouse var en false-flag teater...

Citat:

Och vem tror du beordrade terroristen i Stockholm att spränga sin bil för två år sedan? Mycket sannolikt FBI/CIS...

Citat:

När RFID chippen kommer och blir en naturlig del av allas liv så är det meningen att de skall kunna stänga av dem när som helst så att du helt förlorar din identitet och dina pengar som endast kommer finnas i chippen...

Några påståenden om den fysiska verkligheten som det inte finns några som helst belägg för. Inga du redovisar i alla fall.

Jag förstår dock ditt dilemma. Har man väl slagit in på en väg ändrar man gärna sina värderingar så de passar in. Det är en slags skyddsmekanism för att slippa omvärdera sina val eftersom det skulle vara för smärtsamt.

Jag tackar för mig då jag tror och hoppas att mina betänkligheter om dina påståenden med detta gått fram.

"Keep an open mind, but no so open that your brain falls out"

Visa signatur

There are two kinds of people: 1. Those that can extrapolate from incomplete data.
Min tråkiga hemsida om mitt bygge och lite annat smått o gott: www.2x3m4u.net

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dr.Mabuse:

Jag vet att syftet är det direkt motsatta; att flytta fokus från kärnfrågan till mig som person i stället. Du är inte den förste som bygger en halmdocka. Men tack för ärligheten.

Några påståenden om den fysiska verkligheten som det inte finns några som helst belägg för. Inga du redovisar i alla fall.

Jag förstår dock ditt dilemma. Har man väl slagit in på en väg ändrar man gärna sina värderingar så de passar in. Det är en slags skyddsmekanism för att slippa omvärdera sina val eftersom det skulle vara för smärtsamt.

Jag tackar för mig då jag tror och hoppas att mina betänkligheter om dina påståenden med detta gått fram.

"Keep an open mind, but no so open that your brain falls out"

Ja du, mannen. Vad ska man ta sig till egentligen?

Du vet verkligen inte syftet eftersom du fortfarande inte tror på att jag skriver i den här tråden för andras skull. Eftersom du skriver mindre och mindre om faktan och teorierna och istället mer om hur dum jag är så har jag dock inte mycket val än att göra samma sak. Det finns en människa som avskyr troll bakom utbildningshobbyn.

Jag redovisar inte några belägg för det jag sagt eftersom det inte är poängen. Jag hade kunnat fylla på med smockvis med bevis som aldrig skulle räckt för de som är så lata att de vill ha hela kakan på ett och samma ställe. Men det är inte så det skall vara! Det viktigaste är att få folk att börja forska själva. När man väl har börjat och har insett den första stora lögnen som vi lever i så kan man inte sluta. De som är intresserade och/eller smarta nog att göra research om omvärlden kommer att leta upp och snabbt hitta bevisen. Har man barn att värna om så får man fan i mig ta och göra lite ansvarsfull forskning. Det är just därför som det är så svårt att fatta att det fortfarande finns människor som du som verkar använda internet, som ju är så extremt lätt att använda för research, ganska mycket utan att ha läst en endaste gnutta om något jag skrivit. Du är i princip det som Svenskar i åratal retat Amerikanare för: total ignorans till allt främmande, kan ingenting, har ingen respekt för någon annan än sig själv, tror de redan vet allt som finns att känna till. Jag skriver det med höjda ögonbryn. Det är verkligen svårt för mig att förstå hur du kan vara på riktigt. Jag var som sagt själv helt i samma matrix som du är idag för bara tre år sedan, innan jag började forskningen. Men jag hade ändå läst och hört massvis om konspirationsteorierna båda på nätet och på TV och beslöt mig för att göra lite forskning när jag fick höra så många bra argument mot de officiella förklaringarna till saker och ting. Du kanske dock har haft otur med din vänkrets, d.v.s. inte träffat många som är mer aktiva än vad du själv är i informationsinsamling.

Ja, för det är ju självfallet så att det är en skyddsmekanism som får mig att acceptera hemskheter som jag blir både arg, ledsen och rädd för, efter många timmars forskning och läsning om politisk historia, snarare än blåneka allt farligt som du gjort. *facepalm* Jag känner mycket väl till hur människan fungerar och precis som många andra rädslor så är det även vanligt att man försöker anklaga andra människor för känna den för att försöka dölja sin egen. Jag erkänner att jag är rädd för Bilderberg gruppens planer men accepterar det ändå eftersom faktan ligger i högar för den som vågar leta upp den. Det faktum att du försöker anklaga mig för att påverkas utav något som du själv är the spitting image av visar endast att du inte heller ens kan tyda dig själv genom text. Vad håller du på med egentligen? Det var nog i Gamespot's kommentarer om en artikel som handlade om konsol-kriget för fem år sedan som jag senast stötte på personer som var så besatta av att trolla och som samtidigt var så dåliga på det. Det är som att gå in i en Moské och säga att deras religion är helt åt fanders och samtidigt inte ha ett smack vettigt argument till ett alternativ när de frågar dig vad du föreslår istället, men ändå stannar kvar där och säger att de är insane när de fortsätter predika. Som att gå in i ett cirkustält och säga åt clownerna hur löjligt klädda de är när du själv står där i en tejpad sopsäck. Detta är bilden du målat upp av dig själv i text hittils. Skulle du själv följt råden från en person som visade sig vara på detta viset?

Det enda du lyckats fördriva i dina inlägg är att en ignorant, ovetande och tyvärr samtidigt uppkäftig person är the way to be. Dina påståenden har inga som helst konstruktiva grunder från någon möjlig synvinkel och kommer absolut inte att lura någon till att tro att jag är den som försöker lura någon. Att säga att kommentaren om foliehatten riktad mot mig inte var så obefogad är inte direkt ett bevis för att jag har fel, eller att du har rätt.

Tro inte på någon som säger något som storebror inte redan sagt är Dr.Mabuse's lära! En underbar legacy att lämna till efterträdare! Jag frågar igen; lever du i Narnia?

"If a billion people believe a stupid thing, it's still a stupid thing."

Permalänk
Hedersmedlem

Nu har vi lämnat den smala stigen så jag ber er att hitta rätt och i fortsättningen hålla er till ämnet.

Tack!

Visa signatur

Rocking hard !!!

Kontakt: malo@sweclockers.com eller skicka ett PM

Permalänk

Underbart, nu kom vi ett stort steg närmare det totalitära samhället istället för det gamla pseudodemokratiska puttenuttandet som vi haft under en längre tid. Alliansen och Socialdemokraterna vilka tar beslut tillsammans som om dom vore ett enda parti med total övervakning högst upp på agendan.

Man får ju inte heller glömma bort att den egentliga beslutsmakten finns på andra sidan Atlanten, alla beslut rörande nationell säkerhet i Sverige har ju alltför ofta förberetts av amerikanska intressenter. Falkvinge har redan publicerat en rad dokument om hur USA påverkat andra europeiska länders agenda genom att hota med den "svarta listan". Även Sverige nämns i dessa amerikanska dokument men då i positiva ordalag eftersom vi i stort sett aldrig går emot USAs "rekommendationer".

Visa signatur

TUF GAMING X570-PLUS | Ryzen 3900X | EVGA 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING | 32GB DDR4 3200MHz | 3 x M2 2TB | Corsair 850W

Permalänk
Medlem

UPDATE: Våra farhågor var riktiga.

Jag vet att det inte är helt enligt reglerna att bumpa gamla trådar. Men efter http://sv.wikipedia.org/wiki/Edward_Snowden's uppgifter om att NSA har tillgång till alla dataservrar på nätet samt att Sveriges data lagar bevisligen är ett resultat av USA's påverkan så vill jag bara upplysa om att mycket av det vi skrivit om i denna tråd visade sig nu i efterhand vara sant.

Det otäcka är att precis som vi skrivit tidigare är folk nu invaggade i den nya verkligheten och dessa lagar och direktiv fortfarande står fast ( vad jag vet) ....
Snart kommer nästa påbyggnad på lagarna och tillslut är vi alla helt utan privatliv.

Det är kört...

Visa signatur

"Obi-Wan: Luke, you will find that many of the truths we cling to depend greatly on our own point of view."
— Return of the Jedi
So help spread Dogecoin Many world. Such address: D6wTiKAD9hbVcgRgML687jvj2KiqAbiaUR
So good Much deed! ( Currently: Very few DOGEcoins donated ) even few deeds can be good!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Grante:

Om man sitter på tex en Vpn, kan de ändå veta vad du gör osv?

Det går alltid att bygga en profil kopplad till den data man kan avkryptera och/eller lagra. Problemet är att koppla det till en individ och ta fram motiv.
Om det är något att oroa sig över beror på vem som är beställare av spårningen. NSA och FRA vill sätta dit framförallt terrorister och grova förbrytare i första hand hoppas jag. Dock de banar ju väg för annat (andra intressen). Dessutom, "när", eller om de RIKTIGA kvantdatorerna kommer blir ju som sagt "det förflutna ingen hemlighet" om någon har lagrat information till dess.

Visa signatur

No man is free who is not master of himself