Lista över alla applikationer skapade av swecare

Hej!

Har precis släppt en iOS app som heter 2Meet – Connect with People! och skulle jättegärna vilja ha feedback från er.

Länk: http://apple.co/2keFIRJ

2Meet möjliggör skapandet av nya kontakter med människor i din närhet (upp till 1km). Vare sig du är på ett café, branschmässa eller en nattklubb så kan du hitta människor (som du tidigare inte visste något om) att connecta med, vilket kan leda till vänskap, en businesskontakt, eller möjligtvis en date.

Detta är en HTML app, men fungerar ju som en riktig app tack varje jQuery och möjligheten att pin:a websidor i iOS.

Denna app består av en server och client (jquery ajax) som låter mig byta kanal på min Tivo. Har också en enkel EPG för att se vad som är på gång, går tusen ggr fortare att byta kanal efter vad som går än att använda den inbyggda seeeega EPGn Tivo har, eller att sitta och flippa mellan en massa vad-är-det-på-tv-nu appar.

Har även en rekommenderas sida, där jag helt enkelt söker igenom alla program (runt en 1500 / dag) efter det jag tittar på mest:

Har även lekt lite med en on-screen display till TVn som visar vad som är på gång baserat på vad jag har "gillat":

BeeBox för Android:

Tänkte lägga till mitt bidrag till den här tråden "Öva Körkortsteori - gratis!", detta är en app för att öva på körkortsteori, appen är helt gratis och fri från reklam. För närvarande finns min app endast tillgänglig på android, men jag hoppas i framtiden kunna tillgängliggöra den även för ios och uwp.

Appen innehåller i dagsläget:

 • Övning på trafikmärken, indelat i kategorier

 • Övning på teori, indelat i kategorier

 • Kunskapsprov som följer det officiela provets mönster

 • Statistik

 • Feedback på kunskapsprov (se vad som är rätt/fel och få förslag på vad som behöver övas på)

 • Lista över sponsorer (inga i nuläget)

Appen är utvecklad i Unity och med C#.

länk till appen på Google-play:

Öva Körkortsteori - gratis!

Nedan är några bilder:

Huvudmeny:

Exempel på teorifråga:

Exempel på vägmärkesfråga:

Om du bestämmer dig för att testa min app är det guld värt om du också vill lämna feedback på den, gör isf det genom att skicka mig ett pm, skriva i min feedback tråd eller genom att maila mig på: esonx4@gmail.com

Printler - En marknadsplats för fotokonst
Skapa ett personligt hem med fotokonst från Svenska fotografer.
Exklusiva posters och limiterade prints av högsta kvalitet

Länk: Printler.com

Har utvecklat en Overwatch spelsajt med tre vänner!

Rewatchers.com

Rewatchers är en Overwatch sajt med spelnyheter, videos och guider. Fler community funktioner kommer läggas till framöver, vi jobbar nu på version 1.0 som kommer vara en ganska stor uppdatering. Feedback uppskattas!

Länk: Rewatchers

Skrivet av bergla:

Har utvecklat en Overwatch spelsajt med tre vänner!

Rewatchers.com
http://rewatchers.com/graphics/icons/rw_icon.png

Rewatchers är en Overwatch sajt med spelnyheter, videos och guider. Fler community funktioner kommer läggas till framöver, vi jobbar nu på version 1.0 som kommer vara en ganska stor uppdatering. Feedback uppskattas!

Länk: Rewatchers

Gillade stilen Har ju en overwatch känsla.

Min feedback skulle väl vara att lägga nån titel/beskrivning på videos. De lite svårt idag och se vad videon handlar om med bara tumbnailen.

Sedan är bilderna på contact us onödigt stora. Jag snackar om de tre som är bakgrundsbilder till sektionerna.

Kul att du gillade den

Tackar, håller på att jobba på en stor uppdatering av sajten så skall tänka på dedär.. Hehe aa bilderna är jättestora blev lite slarvigt dära.. Ny version kommer inom en vecka eller två!

Driver Zone

Har precis lanserat en hemsida som jag även utvecklat själv - DriverZone.se

Jag har tidigare skrivit lite biltester på min privata sida men nu beslutat att flytta dem till en dedikerad sida. Jag försöker skriva utförliga tester med tillhörande schyssta bilder. Test på Tesla Model X och Jaguar XE är på gång!

Har skrivit en tjänst för att övervaka uppdateringar av aptitude paket, finns tyvärr inget "demo" just nu, men vill finns på min roadmap. Använder det på mitt arbete för att övervaka uppdateringar på ett 100 tal Debian/CentOS och RHEL maskiner.

https://github.com/gonace/Obscured.AptWatcher

Tekniker som använts: Ruby, MongoDb, Perl, JavaScript, Bootstrap 3.3.7

Senast redigerat 2017-09-02 14:42

Memo the Mole:

Lite som ett memoryspel för Android & IOS.

Memorera, rita vägen & försök ta stjärnorna.
Lås upp nya världar.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blind.digge...

Släpps till IOS i veckan(tar ett tag för APPLE att reviewa appen).

Testa & ratea

https://kollaip.nu/

Detta är verkligen inget imponerande, men delar ändå.

Enkelt presentation av din externa adress och Lokala om man använder FF/Chrome och inte stängt av WebRT.
Vet inte om det finns något annat roligt man kanske kan implementera?

https://kollaip.nu/

Dold text
Flashcards - app till android!

Hej!

Jag har skapat en app som hanterar flashcards som jag tänkte dela med mig. Den är främst tänkt för studenter men alla som har nytta av den är givetvis välkomna att använda den.

Anledningen till varför jag skapade den är att alla liknande appar som jag testade hade många onödiga inställningar som överflödade appen, och det var ofta krångligt att ta sig fram i menyerna. När jag vill repetera med flashcards så vill jag bara plocka upp korten snabbt, repetera, färdig. Därför skapade jag min egen flashcards-app och har försökt göra den så lätt som möjligt att använda.

Testa den och säg gärna vad du tycker. Tack!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hallucind.f...

@hallucind:

Ser ju välgjort och bra/simpelt ut! GJ.

Level One - Arkade
Spel för android där målet är att överleva med sitt lilla rymdskepp så länge som möjligt, vilket inte är helt lätt.
Som ni kommer märka om ni testar det så är jag varken spelutvecklare eller grafiker

Goole Play

Nytt spel som lanseras inom kort!

Håll gärna utkik i Google Play samt Appstore inom de närmsta dagarna!

mer info: www.maseapps.com

Konsultjävel som man är samt intresse för programmering på hobbynivå så brukar jag skriva lite små miniprogram som jag har nytta av på jobbet.
Som konsult så jobbar jag i ett par projekt parallellt och mitt problem i slutet av månaden när det ska faktureras är att få ihop tiderna.
Fram tills idag har jag använt mig utav en halvtaskig Excel-fil som jag aldrig fyller i 100% ändå så i slutet av månaden blir det lite höftning på tider....

Då jag gillar att koda lite så har jag nu slängt ihop ett program som kommer att lösa mina problem iaf.
Tänk er en digital stämpelklocka där man stämplar in/ut på diverse projekt. Sedan kan man generera en tidrapport som summerar tider under en vald tidsperiod.
Jag vet att detta redan finns så har ju knappast något unikt här men de som finns är online(vilket inte är ok för mig då jag jobbar med känsliga kunder ibland) samt är lite för "avancerade".
Jag ville ha ett program som man startar, stämplar, stänger av på ett par sekunder vilket jag nu har fixat
Ska väl nämnas att jag inte är designer så det är väl kanske inte det mest fagra att titta på men hey, det fungerar!

En bild på interfacet:

Jag har inkluderat en liten readme i zipfilen som min kollega fick när jag var föräldraledig(han beta-testade lite), kanske går att läsa i den för att få en känsla av vad det handlar om:

******************************* * Bardbard's tidsrapportering * ******************************* ***Menyförklaring*** "Add company" Lägger till ett nytt företag. Dubletter kan inte förekomma(VolVO & volvo räknas som dublett) "Add project" Lägger till ett nytt projekt under företag. Dubletter under samma företag kan inte förekomma(PROJekt & Projekt räknas som dublett) "Add sub project" Lägger till ett nytt underprojekt under ett projekt under ett företag. Dubbletter under samma projekt och företag kan inte förekomma(SUBproJekt och subprojekt räknas som dublett) "Generate report" Skapar en tidrapport mellan 2 datum. Tidrapporten hamnar i samma mapp som programmet. Vid skapande av tidrapport finns lite alternativ på vad som skall inkluderas. Minst 1 måste väljas. Day-by-day: Redovisar tider dag för dag Company report: Summerar tider på företagsnivå Project report: Summerar tider på projektnivå Sub projet report: Summerar tider på underprojektnivå Filformaten som går att exportera till är html eller txt "Edit company" Editera ett företag, antingen aktivera/av-aktivera företag eller ta bort företag. Se nedan om aktiv status. Varning, om man tar bort ett företag så försvinner alla projekt samt underprojekt under företaget. Om data tas bort är detta en permanent ändring! Den instämplade datan påverkas INTE! "Edit project" Editera ett projekt, antingen aktivera/av-aktivera projekt eller ta bort projekt. Se nedan om aktiv status. Varning, om man tar bort ett projekt så försvinner även alla subprojekt under aktuellt projekt. Om data tas bort är detta en permanent ändring! Den instämplade datan påverkas INTE! "Edit sub project" Editera ett underprojekt, antingen aktivera/av-aktivera underprojektet eller ta bort underprojekt. Se nedan om aktiv status. Om data tas bort är detta en permanent ändring! Den instämplade datan påverkas INTE! "Undo last time entry" Ångrar den senaste tillagda stämplingen. ***Om aktiv/in-aktiv status*** Företag, projekt samt underprojekt kan inaktiveras/aktiveras. Som standard när någon av dessa skapas är de aktiva. Om man väljer att inaktivera något så kommer denna inte att dyka upp i rullistor. Kan vara ett bra alternativ om man inte vill ta bort data men inte vill visa det i rullistor. ***Övriga regler*** -Om man har stämplat in(Check in) så kan man inte editera data. För att få åtkomst måste man vara utstämplat. -Om man är instämplad så kan man inte stämpla in på något nytt innan man har stämplat ut befintligt -Man kan inte stämpla in/ut på ett klockslag som befinner sig inom en annan stämpelperiod //Bardbard

Dold text

Lite info om programmet i sig:
-Skrivet i Python3
-Till Ui't används PyQT (QT)
-Databaslagringen sker via Sqlite3 (lokalt givetvis)

Vet om en bugg i dagsläget, får se om jag fixar den snart, rent praktiskt så kommer den inte ske(om man inte satsar på det).
Om någon annan använder sig utav programmet så kom gärna med någon idé eller hittade buggar.

Ladda ner program: https://minfil.com/A6s6Q4e5b5/Times.zip

Bouncing Pixel och Survive The Box

Har skapat två spel till Android och iOS nu på sistone.

Bouncing Pixel, ett retro inspirerat pussel/platformspel med 60 utmanande banor. Gratis och finns att ladda ned på både iOS och Android

https://itunes.apple.com/us/app/bouncing-pixel/id1387311478?l...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squiden.bou...

Survive The Box, ett endless highscore baserat spel. Man kontrollerar ett neon skepp samtidigt som man försöker undvika olika saker som kommer mot en. Finns även tillgång till leaderboards via game center och Google play games

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squiden.sur...

iOS: kommer snart

Är ganska ny på det här med programmering och spelutveckling men det blir bättre och bättre

Skickades från m.sweclockers.com

Radio Moscow - lyssna på radio med spotifymusik!

Med Radio Moscow kan du lyssna på SR:s program. Programmet fungerar som en radiospelare, som med hjälp av Spotifys API även styr din Spotify-klient. Programmet stoppar radio-uppspelningen när de sänder musik, och väljer istället en låt som passar tidsmässigt från dina sparade låtar på Spotify.

Har ni förslag på funktioner skriv gärna en rad, eller forka för all del och gör en pull-request. Jag har själv några idéer som antagligen kommer att komma med de närmsta veckorna.

https://github.com/mikbergs/RadioMoscow

ladda ned på https://github.com/mikbergs/RadioMoscow/releases

Senast redigerat 2018-11-14 10:32: bild

Tjena,
God fortsättning på er, har släppt en liten väderapp som använder sig utav SMHI's Öppna API som heter Vädret (mest tänkt som en demo). Här är den iallafall: Vädret (för Android)

Features:

 • Location by GPS

 • Location by Nominatim (by-name)

 • Currently issued weather warnings

 • Radar imagery

 • 10 day weather forecast

Väldigt simpel app, hämta väder för given position eller förvald plats. Ritade ikonerna själv, finns att ta del av härvid.

Elektronisk program guide för Kodi - m-TVGuide
TV tablå för IPTV med en hel del funktioner så som inspelnings möjligheter och sök index.

Skrivet mestadels i Python.

Länk till github i sign.

Skickades från m.sweclockers.com

Senast redigerat 2018-12-28 08:01
Baby dragon TD (Gratis tower defence till Android)

Tjena,

Hade lite att göra i vinter så gjorde en egen TD, släppte den nyligen till Android helt gratis, inga ads eller sånt.

Om spelet: Bygg torn, döda enemies, sälj torn, uppgradera, kombinera olika torn, zoom in/ut och drag kamera. Bör vara svårt att klara ut spelet:)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=w4s12Gw2NhU&t=10s

Länk till spelet: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ICreateUpla...

Testa om ni vill! Uppskattar feedback, skicka gärna via PM eller skriv i google play osv. Har även en mejl kopplad till appen.

Mvh

Edit: Skapat i Unity, C#

Senast redigerat 2019-05-27 20:26: Edit: Skapat i Unity, C#

Vill tipsa om mitt Körkortsprogram som jag skapade tråd om får några år sedan:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/1431355-vagen-till-kor...

Finns att ladda ner här: www.vagentillkorkort.se

Jag tog bort allt med internetkrav från programvaran & gjorde det helt gratis.

har inte rört appen sedan dess, Men körkortsfrågorna är fortfarande aktuella för er som tänker ta körkort.

Inte världens snyggaste program, men tycker den ändå fungerar bra för att vara gratis!

bild:

Serpson - Håll koll på din hemsidas placering på Google

Jag har under en tid utvecklat en enkel rank tracker mot Google för att kunna hålla koll vart i sökresultatet man hamnar för olika sökfraser.

Systemet kommer vidareutvecklas med tiden, men först skulle jag vilja veta lite vad folk vill ha, och försöka bygga in enbart det mest nödvändiga. Tänkte att det kanske finns en del här som har egna hemsidor.

Funktionalitet som finns i systemet idag:

 • Daglig tracking av keywords. (Visar om man hamnar inom position 1-60 för vald sökfras)

 • Obegränsat antal domäner, 500 keywords gratis.

 • Graf, visar upp till 3 år tillbaka i tiden.

 • Tabell där man ser förändringar mot vissa tidpunkter tillbaka i tiden (upp till 3 år)

 • Sökvolym från Google Ads

 • Rank mot norden, USA, UK och Tyskland

 • Möjlighet att schemalägga rapporter och skicka till valfria e-postadresser med valfri logotyp

Det hade som kul om några ville testa och komma med synpunkter/idéer. Även rent tekniska problem är av intresse då jag vill försöka minimera buggar.

Om någon är intresserad så är det bara att gå till nedan länk för att skapa ett konto (gratis så klart). Jag kommer enbart kunna ha ett begränsat antal användare till en början och limit är 500 sökord per konto för att gå lite försiktigt fram.

Sidan ligger här: https://serpson.com

OnePoint - Gratis marknadsföring

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maseapps.cl...

Har den senaste tiden arbetat på ett litet projekt med min designer.

OnePoint
Appen går ut på att marknadsföra sina sociala medier, framförallt om du driver ett företag eller är någon typ av "content creator" och vill nå ut samt få mer trafik till t.ex. Twitch, Youtube osv.

Skapa en profil i appen, posta dina länkar till de plattformar du vill, lägg till en profilbild(endast fördefinierade bilder just nu. Men tanken är att man senare kan peka eller ladda upp en bild).

Du kan sedan hålla reda på din profils statistik, like andra, söka efter saker som intresserar dig osv.

Jag låter bilderna tala för sig själv:

Finns endast för Android just nu.

Hej!

Har börjat lära mig programmera med Rust och hittade ett bra tillfälle att göra ett litet verktyg som hjälper mig på jobbet.

Mitt problem var att få över länkar, nycklar, olika texter till min telefon, utan att behöva knappa in det för hand medans man har länken uppe på datorskärmen. Programmet tar text input från clipboard eller kommandorads argument och skapar en QR kod som den sedan visar i ett fönster. Med telefonen kan man sedan skanna den koden för att snabbt öppna länkar eller kopiera text.

Jag skapade en genväg i windows med "sökväg\quiqr.exe -c" som target så jag enkelt kan köra programmet.

Finns säkert många applikationer som gör samma sak, men var som sagt ett bra tillfälle att öva på Rust.

quiqr - Liten app som skapar QR koder från text.
crates.io
github

Bör gå att köra 'cargo install quiqr' på valfritt OS med rust support.