Kan ej aktivera bluetooth

Permalänk
Medlem

Kan ej aktivera bluetooth

Har ett irriterande problem. Jag är en sån som lämnar mina datorer på i flera månader utan att stänga av dom. Och ibland får jag för mig att använda bluetooth på laptopen för att lyssna på musik (Youtube) via receivern eftersom det är mycket skönare att göra på en dator än i Android appen, och dessutom så slipper man då reklamen som man måste skippa om och om igen utan ända.
Men när jag inte använt bluetooth på laptopen på några dagar så får Windows (10) för sig att stänga av bluetooth.
Och av/på knappen i inställningarna på Windows 10 är då helt borta och kommer inte tillbaks först efter jag startar om datorn.

Och jag vill verkligen inte behöva starta om datorn varenda gång jag vill använda bluetooth, får då måste man gå igenom alla program och logga in och fixa med alla flikar i webbläsaren och fixa runt med pausade videor och allt möjligt irriterande.
Finns det något sätt att få tillbaks av/på knappen utan att starta om datorn? Eller att få den att sluta med sitt mystiska försvinnande

Permalänk
Rekordmedlem

Låter som nått drivrutinsrelaterat för jag har inte råkat ut för att win i sig skulle döda blåtanden på det sättet utan för mig är det på tills jag själv stänger av men om nån driver har problem med enerrgisparläge skulle det kanske kunna bli som du beskriver.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.