Permalänk
Medlem

Lågt ljud med PS4 Pro

Hej,

Jag har stött på en jäkligt märklig sak. Igår fick jag ett nytt PS4 som sambon hafe beställt till mig (en PS4 Pro) och jag får inte alls ut samma ljudvolym på den som på min förra. Den förra var en av de äldre vanliga PS4:orna.

Jag använder mig av Logitech G933 som jag har kopplat med wireless till datorn (för att kunna använda Discord) och sen kopplar jag även lurarna till 3.5-jacket på Ps4-kontrollen. Det fungerar bra, MEN ljudet är säkert hälften så högt på denna konsolen, vilket känns märkligt. Jag har kollat på alla settings och allt är maxat.

Googlar jag på problemet så får jag jättemånga träffar, men inget bra svar. Jag vet ju sen tidigare att detta fungerar - det gör bara inte det med mitt nya? De kan väl inte ha gjort sakerna sämre? 😳 Min gamla är från 2014 och den nya är Last of Us Part 2-PS4:an.

Någon annan som har stött på samma sak som har löst det? Jag söker inte något sätt att "optimera" min setup, utan mer svar på varför exakt samma sak inte ger samma resultat på en nyare konsol? Samt om det går att fixa.

Uppskattar all hjälp! Tack!

Mvh, Crazy

Visa signatur

NZXT S340 Elite White | Intel i7 7700K @ 5GHz | Asus ROG Strix Z270F | No GPU | Corsair Vengeance RGB 32GB 3000MHz | Seasonic PRIME 1000W Titanium | Samsung 840 Pro 256GB & Samsung 850 EVO 1TB | NZXT Kraken x62 | 32" ASUS ROG PG32UQ & 27" Acer Predator XB271HU

Kolla in min Youtube-kanal "Kingpin Crazy" om du gillar Warzone eller PUBG. Senaste videon hittar du här!

Permalänk
Medlem

Då du använder utaget på kontrollen så är nog förstarkaren för svag i de nyare V2 kontrollerna (lyser uppe på tatchplattan) mot de gammla (lyser bara på baksidan) .
Se om du har samma med kontrollerna du använt tidigare?

Volymen på det jaket ändrar du genom att holla nere ps knappen på kotrollen och gå till volym (eller om det är acesoarer) i meny som kommer upp. Men lät som du redan gjort detta

Annars så kan du skaffa en hörlursförstärkare.
Eller se om du kan få ljudet från tvins hörlursjak eller liknande som troligtvis är klart kraftigare än de i kontrollerna.

Visa signatur

Dator: HP Pavilion och Lenovo Legion. Konsol: Playstation
Tv: LG Oled. Ljud: Marantz surroundförstärkare, Klipsch Reference högtalare och basskickers.