Facebook företagssida - går det att ta över?

Facebook företagssida - går det att ta över?

Hej,

Håller på att hjälpa en kund till mig med ett problem som jag inte stött på förut.
Det är så att de har en facebooksida vars administratör är deras föregående VD. Gamla VDn kommer inte ihåg inlogg till det facebookkonto som äger och administrerar facebooksidan och han är inte benägen att lägga mer energi eller tankar på att lösa en lösenordsåterställning eller dyl.

Den nya VDn hade gärna vilja ha åtkomst till just den facebooksidan. De har idag åtkomst via att kunna lägga upp delade inlägg via instagram som i sin tur läggs upp på facebook.

Vi har gemensamt försök leta efter uppgifter för att ta kontakt med facebooks kundtjänst med det verkar ju inte existera.

Är det någon som har något tips på hur vi kan gå tillväga för att ta över en företagssida på Facebook?

Om det var så att Facebook sidan skapades med företagets e-post adress så kanske ni kan testa att köra ”glömt lösenord” och själva ta åtkomst av e-post adressen för att lyckas återställa lösenordet.

Skapades det med en privat e-post så kanske det är svårare.

Att få tag på Facebook är nog oerhört svårt. I måste nog försöka hitta en artikel på deras hjälp sidor för att lyckas med återställningen.

Nä deras "kundtjänst" kan du nog släppa. Har lagt ner åtskilliga timmar för vårt företagssida för att få saker att fungera. Själv sitter vi i en redirect loop så man kan inte komma in på vår facebook

Kommer inte VD´n ihåg mailadressen? För det hade ju löst problemet, och sedan göra en återställning av lösen som föregående skriver.

Vi hade problemet att en anställd hade skapat vår sida, som sen slutade. Vi löste aldrig problemet, men gjorde en ny sida. Har tagit bort facebook helt nu istället vilket är skönt...

Verkar inte lätt att fixa med sånt på sociala medier.

Ja om inte förra ägaren av sidan är behjälplig så är det nog rätt kört.