Billiga over ear PC hörlurar för musiklyssnade

Billiga over ear PC hörlurar för musiklyssnade

Tjenare, söker ett par billiga over ear hörlurar som jag kan använda när jag lyssnar på musik på datorn. Har ett par Razer Kraken Pro v2 som jag använder till allt möjligt på datorn, bland annat till musik lyssnade, vilket jag tyckte lät helt okej tills jag skaffade ett par Sony WF-1000XM3 till luren. Och sedan dess så har jag inte kunnat lyssna på musik med Razer lurarna utan att störas av hur skitigt det faktiskt låter ):

Så har ni några bra tips på ett par billiga lurar som låter bra? Med billigt menas under 1000, gärna närmare fem hundringen. Tänker investera i ett par rejäla hörlurar till Sommaren? men just nu är det lite tomt i plånboken. Har inga problem med att köpa begagnat så ni kan gärna länka till bra hörlurar på Blocket eller marknaden här om ni hittar nått bra! Tack på förhand!

Någon? ):

Jag vet att Audio Technicas ATH-M-serie är rätt så populär. Jag har själv testat M50X och M30X som båda ger bra ljud för priset—betydligt bättre än vad mer "mainstream"-märken erbjuder för samma pris.

M50X:
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2458413
M40X:
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2458412
M30X:
https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2458411

M30X har enbart en fast 3-meters kabel vilket är något störande om du planerar att använda hörlurarna portabelt. M50X kommer med tre utbytbara kablar. Tror det är samma för M40X.

De har rätt så neutralt ljud med något starkare bas. Själv föredrar jag helt neutralt ljud, men om du inte har något emot lite mer bas borde de passa perfekt.