Robotdammsugare för att hålla undan katthår.

Permalänk
Medlem

Vi har två katter + en hund och i januari så tröttnade jag och köpte en robot. Det blev en Neato D6 till slut, jag valde bort kineserna pga lite oroväckande säkerhetsbrister i deras mjukvaror som jag inte vill stödja. Skitnöjd hittills, jag undrar ibland var den hittar allt hår, roboten tar hela övervåningen och jag får tömma behållaren varannan körning ungefär.

Visa signatur

"I maintain nonetheless that a yin-yang dualism can be overcome. With sufficient enlightenment we can give substance to any distinction: mind without body, north without south, pleasure without pain. Remember, enlightenment is a function of willpower, not of physical strength." - Chairman Sheng-ji Yang, Essays on Mind and Matter

Permalänk
Medlem

Jag vill tacka alla för svar. Beställde hem en S5 MAX som Whiteaway hade för mycket rimliga 4600 riksdaler.

Ska bli kul att testa:)

Visa signatur

Dator:Ryzen 9 3900X, MSI B450 Tomahawk, 16 GB Ram, RTX 2070 Super.
Kameror: Panasonic G80, Canon G7xmk2 Gopro Hero7 black mm.
www.youtube.com/c/ronniejossan

Permalänk
Medlem

Dom gör definitivt ett bra jobb men katthår hittar alltid en väg. I skrymslen där den inte kommer åt tex under soffor, fotöljer, låga sängar mm. Så där får man ta själv.
Har du för höga trösklar kan du köpa en liten så den lättare kommer över.
Kompressor med trycklufts pistol så blir den som ny.

Visa signatur

Ryzen 5900X @ Stock, MSI Suprim X 3080 @ game mode.

Permalänk
Medlem

Går i tankar kring att köpa robot just för att hålla undan katthår (vi har två skogisar där hemma). Någon som har input kring Xiaomi S5 Max kontra S6 Max?

Permalänk
Medlem

Någon som har köpt filter till sin S5max maskin från kjell&company? jag köpte i helgen till dammsugaren men nu säger den dustbin not installed och sen efter en stund dustbin installed. sen håller den på så under dagen. Men sätter man i org filtret igen så känner den av direkt och säger dustbin installed.