Mediamarkt öppet köp. Trasig kartong

Permalänk
Medlem

Mediamarkt öppet köp. Trasig kartong

Har köpt ett headset som jag kolladep på massa reviews på, men den tar in allt i micen och är obekväma under längre stunder, köpte online.
Kan jag lämna tillbaka de i fysik butik?
Och sen, jag råkade "riva sönder" toppen av kartongen, den fungerar fortfarande men vårdslös som jag är så tog jag i förhårt. Något som hindrar returen?
Tack!

Permalänk
Avstängd

Kolla med deras kundtjänst ?

Visa signatur

Huawei P30 || Huawei Watch GT2 (Classic)

Citera För Svar

Permalänk

Förmodligen får du betala för värdeminskningen av trasigt emballage.

Jag försökte också att hitta ett bra headset förut. Tyvärr är problemet med de flesta att s.k. "crosstalk" uppstår, alltså att mikrofonkabeln tar upp signalerna från hörlurskabeln utan att mikrofonen för den delen behöver vara påslagen, detta kan ske på flera ställen i systemet och inte bara i headsetet. Lösningen för bästa ljudkvalité är att köra separata lurar och mikrofon.

stavfel
Visa signatur

"What sharp little eyes you've got"

Permalänk

Kolla med deras kundkontakt. Om de inte tar emot den i varuhus (vilket jag inte tror) så lär du få stå för frakten samt visst avdrag på skadad förpackning.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

Intel core i7 6700K, Powercolor Radeon RX 5700 XT 8GB Red Devil, ASUS Z170i Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 16GB, OCZ Trion 100 240GB, Samsung SSD EVO Basic 840-Series 250GB, Fractal Design Define Nano S, Be Quiet Pure Rock, Corsair SF 600, Windows 10 Pro N 64-bits