Skärmen har börjat ge "no signal" över Displayport

Skärmen har börjat ge "no signal" över Displayport

Hejsan!

Min 144 hz skärm hart slutat att funka, står displayport no Signal.

Skärmen är inte gammal och kabeln är inte heller gammal. den är svart hela tiden, vet inte alls vad jag kan göra, datorn hittar också skärmen, så datorn känner ju av skärmen i alla fall

mvh

Senast redigerat 2020-01-28 20:03: Rubrik ska tydligt beskriva trådens innehåll /Mod

Hur vet du att datorn hittar skärmen?

Prova skärmen i en annan dator.
Prova med en annan kabel, antingen DisplayPort eller HDMI för att utesluta kabeln.

Har du testat med en annan kabel?

Om grafikkortet har flera utgångar för DisplayPort, prova att byta.

Skickades från m.sweclockers.com

@mkk: prövat alla 3

Skrivet av HerrNilsson:

Prova skärmen i en annan dator.
Prova med en annan kabel, antingen DisplayPort eller HDMI för att utesluta kabeln.

.

@HerrNilsson: Prövade min andra sladd som inte är displayport, den funkar, så det är väl sladden... för andra gången som den går sönder

Kan dels tillägga att det låter i datorn när man drar in och ur sladden

Jag hade samma problem. Visade sig vara kabeln.

Skickades från m.sweclockers.com

Har haft samma problem och det var kabeln. Riktigt dålig kvalité på några displayport-kablar måste jag säga.

En följdfråga: Om man har detta problem lite då och då, fortfarande kabeln? Kabeln i sig blir aldrig flyttad men kan ändå få det ibland under av/påslagning. Min tanke är att det är skärmen som spökar när det ter sig ibland bara och alltid under uppstart.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av carr3:

Hejsan!

Min 144 hz skärm hart slutat att funka, står displayport no Signal.

Skärmen är inte gammal och kabeln är inte heller gammal. den är svart hela tiden, vet inte alls vad jag kan göra, datorn hittar också skärmen, så datorn känner ju av skärmen i alla fall

mvh

Har den varit i Wuhan på sistone?