Veckans fråga: Vilken webbläsare använder du?

Tycker Chrome alltid känns snabbare, både att boota och använda. Samt ta mindre ram än Firefox. Så blir alltid Chrome för mig

Kör firefox den mesta tiden. Men laptopen med touchskärm gör chrome. Hade nog blivit galen på chrome sedan de flyttade "ångra stäng flik"-knappen

Skrivet av jocke92:

Kör firefox den mesta tiden. Men laptopen med touchskärm gör chrome. Hade nog blivit galen på chrome sedan de flyttade "ångra stäng flik"-knappen

ctrl shift t? o.o

Vivaldi både hemma och på jobbet, ser bara en massa klagande på Google i hela tråden. Använd Chromium om ni är så rädda? Har använt Waterfox innan men pga kompabilitetsproblem så blev det ett kort test.

På mobilen använder jag DuckDuckGo. Sökresultaten är en densamma på deras motor och läsaren kan vara lite konstig ibland. Men föredrar integritet före annat.

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av MarcusHuddinge:

ctrl shift t? o.o

Är ju ett alternativ att vänja sig vid nu när det gamla inte fungerar. Använder ju ctrl t ibland

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av Belzader:

Prova Firefox Focus istället för "standard" FF.

Har testat den med, snabb som bara den men den hanterar flikar lite konstigt och jag gillar att slippa skriva hela URL:en varje gång.

Installerade standard FF igen, nu är den ungefär lika snabb som chrome. Antagligen har det kommit några uppdateringar av både android och FF sen jag testade sist, får se om den segar ner sig med tiden eller inte.

Kommer snart gå över till firefox på heltid, mycket pga som alla andra tycker å tänker om google.. Och speciellt uråldrigt är känslan, utseende..

Skickades från m.sweclockers.com

Kör mest Firefox, men har på sistone börjat testa Chrome/Edge(Chromium) mer.
Kör dock även Office 365 och läste nyligen att MS har planer på att tvinga på en del Office 365 användare Bing som sökmotor i Chrome. Blir det verklighet blir det nog att helt gå tillbaka till Firefox.

https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/microsoft-to-...

Skrivet av xpanterx:

Åtminstonde med Netflix så går det även via deras app, finns dock en del andra krav också.
Netflix

Stämmer. Kör Netflix app både på mina PC med Windows (finns tyvärr ingen app för Mac än) och Xboxen till våra TV. Fungerar i absolut högsta upplösning och med full kvalitet.

Skrivet av trattgunnar:

Skulle vilja pröva nya edge men som jag förstått så kan jag inte överföra mina lösenord som är sparade i mitt Googlekonto. Orka!

Skickades från m.sweclockers.com

Det fungerade bra när jag installerade Edge (Chromium) på min Mac i förra veckan. Den frågade om jag ville importera alla lösenord och annat från Google Chrome, och det gick utmärkt. Sedan har det bara flytit på utan bekymmer.