Abonnemang för surf (mobildata) i USA?

Abonnemang för surf (mobildata) i USA?

Hej! Åker till USA i 8 dagar i slutet av Januari, jag undrar ifall det finns något billigt kontantkort eller utlandskort jag kan införskaffa medans jag är där för surf på telefonen. Jag kommer mest använda WIFI där nere men vill ha mobildata när WIFI inte finns tillgängligt så jag kan boka Uber bland annat.

https://www.whistleout.com/CellPhones

Där kan du sedan välja i sorteringen, kontantkort. Tänk på att din mobil inte får vara operatörslåst. Glöm inte även sortera på BYO (Bring your own phone), tar bort exempelvis låsta AT&T.

Om du har Telia-abonnemang kan du aktivera Semestervecka, kostar runt 150kr/vecka men då kan du använda telefonen som vanligt med surf och sms.

Edit: fel av mig, kostar tydligen 299kr/vecka nu. Hutlöst dyrt. Borde kunna plocka upp en prepaid i närmaste Walmart eller Target för runt den summan.

Skippa telia semestervecka, gick slött som tusan på västkusten, kändes som de tunnlar trafiken via sverige eller nåt. Gå till T-mobile och köp turistkort, 30dagar samtal, sms och 10GB surf, vi fick 4st för 100USD.

Skickades från m.sweclockers.com

T-mobiles turistkort brukar vara det mest tipsade, men det ligger just nu under varumärket Ultra-mobile. Skall kunna köpas på samma ställen och har fortfarande ok villkor, 2GB för 30$.
Eventuellt så kan du redan på flygplatsen köpa kortet i en InMotion-butik, om de inte är slut.

Skickades från m.sweclockers.com

Har du abonnemang hos Tre så behöver du inte fundera. Funkar i nästan hela välden, för samma taxa som hemma. Helt underbart när man reser i USA, Kanada bla.

Mobil hotspot på Wallmart. Sen kan du köra wifisamtal eller skype den vägen.
Använder själv ett "lokalt" Skypenummer för Florida. Ringer landlines och mobiler för en fast summa för fria samtal + att det inte blir suspekt för andra att ringa ett sverigenummer. Dom ringer ju tillbaka till ett lokalt nationellt nummer.

Åker visserligen regelbundet. För 8 dagar vete 17.... Finns ju fritt WiFi på varenda boende och matställe.

Telenor tar inget extra heller för surf i USA tror jag?