Vinställ för objektiv

Vinställ för objektiv

Hej

Har i likhet med vissa som var fotoentusiaster för en fem-tio år sedan samlat på mig en del relativt billiga manuella objektiv från 50-60-70-80-talen. Har dom i två plastbackar med Pingi-torrpåsar men har ingen mikro så det blir omständigt att ladda om dom.

Såg https://www.diyphotography.net/who-knew-wine-racks-are-perfec... men har inte funnit annat än https://www.ebay.co.uk/itm/Bamboo-Wine-Rack-Bottle-Holder-Fre... . Vet någon nåt liknande i Sverige / lite billigare? Annars provar jag nog en sån där.

Mvh

Kan rekommendera att du beställer från https://www.amazon.de/ istället för från amerikanska sidor, om nu inte hittar ett alternativ i Sverige dvs. Därmed slipper du tull och annat tjafs.

//G

Inklusive tull och moms (annat tjafs).
https://www.amazon.de/dp/B01LXUZ7J2/ref=sr_1_7

Tack för svaren. Ebaylänken jag postade var säljare från UK, så ingen tull. Priset ungefär samma som Amazon.de, nästan exakt faktiskt. Frakt..well, om man kunde se frakt utan att faktiskt beställa en vara på Amazon.de så har jag inte lurat ut ur : )

Ingen frakt visade det sig, om man köper för mer än 35e

(De summerar ändå varornas värde i slutberäkningen, utan VAT måste vara, samt "shipping& handling 4.37e", och sedan adderas VAT på det så 37e blir 43 men det har jag ingen tid att försöka begripa. Blev billigare än ebay med de andra sakerna jag behövde med : )