Bästa streamingtjänst

Bästa streamingtjänst

Jag funderar på att öppna dörrarna mot streamingvärlden och funderar på att plocka bort mitt viasat och sen bara köra streamat.

Vilken ska man satsa på? Ni som är nere i träsket borde veta.

Idag ser jag gärna på filmer, svenska och hollywood till 95% kan man väl säga. Serier är mest det som går på linjärTV och då mest amerikanska och engelska komedier som man oftast redan sett tre gånger. Är ingen serienörd men har heller inte testat då jag inte haft möjligheten.
Krav är att det ska vara svensktextat.

Kommer bara ha en tjänst så vad bör jag välja?

Jag tror att det bästa är att köra en tjänst i taget och själv testa. Jag har själv Amazon Prime, HBO Nordic och Netflix, och märker att just vid TV-tittning håller jag mig till en tjänst i stöten.

Netflix har helt klart bäst utbud när det gäller filmer tycker jag. När det är TV-serier så beror det på som sagt. HBO har väldigt välproducerade TV-serier, men Netflix har lite mer blandat. Amazon är riktigt riktigt blandat.

Nog svårt att säga vilken tjänst som är "bäst". Jag har bara Amazon Prime i dagsläget men det känns som Netflix är den som har störts utbud vad gäller filmer.

Brukar rekommendera att folk använder https://www.justwatch.com/ för att kolla vad som finns tillgängligt och sedan välja därefter.

Amazon har riktigt bra serier men det finns mycket brus där. Netflix har en ok mix och bäst bild på det som är 4k. HBO har färst serier men det som finns håller hög kvalité. Dock tycker jag att bildkvalitén och spelaren är sämst hos dem.

Kan inte uttala mig om andra tjänster. Har satt en gräns på tre abonnemang.

Jag kör HomeTV. Utbudet där är enorm stort.

Tack för svaren, kanske får testa någon gratisvariant nu under julen och se vad som egentligen finns, är det skräp så går det ju att byta.

Skrivet av Stefflo:

Tack för svaren, kanske får testa någon gratisvariant nu under julen och se vad som egentligen finns, är det skräp så går det ju att byta.

Ja de flesta har ju en gratisperiod så det är inte värre än att testa och sedan avbryta det du inte vill ha, med vanlig prenumeration kan du avbryta dagen innan fakturering utan problem på både HBO och Netflix (bara de jag testat) och det bör ju vara detsamma under testperioden.

Enda tjänsten jag själv använder för tillfället är Netflix, HBO avbröt jag efter GOT tog slut, har inget större intresse av deras övriga utbud för tillfället och är inget fan av deras layout.