Stark speldator med möjlighet till streaming ca 19-20k

Permalänk

Stark speldator med möjlighet till streaming ca 19-20k

Efter att jag ifjol provade en färdigbyggd dator som mest krånglade och fått pengarna tillbaka så blir det dags att skaffa en ny snart.
Ska i huvudsak spela på den men är inte fel att kunna streama(typ twitch)mitt spelande heller.

Läst runt lite och lutar mot en intel i9 build med 2070s grafikkort. Blir nog inte 4k lirande på ett bra tag men blir en uppgradering till 1440p skärm senare.
Tanken är att förmodligen använda asus cashback kampanjen på inet i kombination med black friday om datumen fungerar och inga supererbjudande dyker upp.

Såg att gtsa.se gt 4 build var intressant med men verkade inte ha ett så bra moderkort av vad jag förstod, håller även koll på itsale ifall det dyker upp en uppgraderad build.

Nuvarande draft :

Permalänk
Medlem

För klen kylare till 9900.

Permalänk

Ett förslag

Permalänk

Uppdaterat lite med de ni påpekat

Osäker på inbördes( tex z390 asusmoderkorten, fläkt vs vattenkylare mm)modellnummer och vilka som blir mest värt.

Priset stämmer inte helt då man behöver köpa asus moderkort och grafikkort på samma ställe för över 100 euro cashback med.

Skickades från m.sweclockers.com
Edit:
Kollat mer på moderkort och lutar åt ett med wifistöd som jag tror även ska vara bättre för streaming ( asus rog atrix z390gaming E) , men funderar nu på om grafikkortet bör matcha med samma namn av någon anledning?
Skulle denna kylningen räcka med?

La till ytterligare fråga vid val av grafikkort+moderkort
Permalänk

Köpte cpu, moderkort och grafikkort nu imorse, några råd om vad som kan bytas ut under dagens rea( tex byta ut hårdiskarna mot en ssd), hade tänkt prova montera själv, då man gjorde det för 10+ år sen en gång i skolan.

Några tips om verktyg och saker som ESD armband som lär behövas( och ett sätt att komma runt att jag har heltäckningsmatta i lägenheten ESD mässigt)?

Skickades från m.sweclockers.com